fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk/Stenhus henter spiller i Schweiz

17-årige Jack Sørensen er ny Holbæk/Stenhus-spiller. Den unge guard kommer til efter et tre-årigt ophold i Schweiz.

Foto: Holbæk/Stenhus

Holbæk/Stenhus er så småt igang med forberedelserne til den kommende sæson i Basketligaen på spillerfronten. Først præsenterede de Julius Edelved, der også var på holdet sidste år, men fredag har de præsenteret en helt ny spiller i form af Jack Sørensen, der i de seneste tre sæsoner har udfoldet sit talent i Schweiz hos Union Neuchâtel Basketball.

Hos Union Neuchâtel Basketball spillede han på både U-18 og U-20 holdet, mens han også deltog i træninger på deres førstehold, der spiller i den bedste række i Schweiz.

“Jeg ser frem til at starte et nyt kapitel med cheftræner Matias (Camino, red.) og hele Holbæk/Stenhus-familien. Jeg er klar til at arbejde hårdt,” udtaler den nye Holbæk/Stenhus-spiller til klubbens facebookside.

Jack Sørensen vil udover Basketliga-holdet også være med på Stenhus´ U19-hold.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.