Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldender stort comeback og slår Bears Academy

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Fredag aften var der Basketball på menuen i Holbæk Sportsby, hvor Holbæk-Stenhus tog imod Bears Academy.

Inden kampen havde Holbæk-Stenhus vundet en enkelt kamp i sæsonen, men efter fire perioders basketball var det tal fordoblet.

Holbæk-Stenhus sendte Bears Academy hjem til Aarhus med et nederlag i bagagen, da de vandt kampen 73-70. Kampens topscorer blev gæsternes Keane Thomann, der stod for 20 point, mens det hos det sejrende hjemmehold blev Gustav Winther, der scorede 18 point.

Bears Academy foran til pause

Det var dagen hjemmehold, Holbæk-Stenhus, der kom bedst fra land i opgørets første minutter.

William Vang stod for kampens første scoring, da han satte en trepointsscoring, og kort efter scorede Pablo López Macías endnu en treer, og dermed var Holbæk-Stenhus hurtigt foran 6-0.

Gustav Rønneholt stod for gæsternes første scoring til stillingen 6-2, og det kom hurtigt til at stå 8-8, og dermed var kampen hurtigt lige igen.

Efter en forholdvis tæt periode kunne Holbæk-Stenhus se sig som føreholdet efter de første ti minutters spilletid, da de vandt første periode 16-15.

Ved stillingen 18-15 tidligt i anden periode kom det store vendepunkt i første halvleg, da Bears Academy fik tur i den – både i den defensive og offensive ende.

Anden periode blev vundet af de aarhusianske gæster med 10-19, og derfor kunne de gå til pause foran 26-34.

Stort comeback af Holbæk-Stenhus

Tredje periode forløb på en sådan vis, at man skulle tro, at Bears Academy ville sikre sig en sikker sejr over hjemmeholdet fra Holbæk, da de midtvejs i tredje periode var foran med hele 20 point ved stillingen 26-46.

Herfra begyndte hjemmeholdet at kæmpe for et stort comeback, der langsomt skulle synes mere og mere realistisk.

Stille og rolig åd Basketligaens nye dreng sig tilbage i kampen og fik skåret Bears Academys forspring længere og længere ned.

Efter ti minutters spil af tredje periode, kunne de to mandskaber få en lille pause. Holbæk-Stenhus vandt perioden 22-19, og de gik altså fra at være bagud med 20, til at gå ind i fjerde periode med kun at være bagud med fem point ved stilligen 48-53.

Der var tro på comebacket hos hjemmeholdet, og man kunne tydeligt se, at de følte, der var tur i den.

To minutter inde i fjerde periode var det lykkedes for hjemmeholdet at komme i front igen. Det havde virket umuligt, da de først var kommet bagud med 20 point, men de havde gjort det. Stillingen her var nu 56-55.

Resten af fjerde periode blev en tæt, tæt affære, hvor ingen af holdene fik lov til at stikke af, og derfor var der spænding til det sidste.

Med 22 sekunder tilbage af kampen ramte Rasmus Blak Møller et stort skud, der bragte ham og Holbæk-Stenhus foran med 72-70. Herefter brændte Bears Academy deres næste forsøg, og derfor kunne Holbæk-Stenhus få lov til at afgøre kampen på straffekastlinjen, hvor Pablo López Macías ramte et af sine to forsøg, og dermed endte kampen 73-70 til hjemmeholdet.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.