fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm 79ers henter amerikansk shooting guard

For godt en uge siden var Hørsholm på banen med klubbens første forstærkning i Jyles Smith fra Horsens IC. I dag var klubben så klar med endnu en, nemlig den amerikanske shooting guard Kameron Bundy.

Kameron kommer til Hørsholm direkte fra college, hvor han har spillet for Drury Panthers, der er placeret i NCAA Division II. Kameron var i 2013 med til at vinde mesterskabet, og  har de seneste tre år  været holdets topscorer. Om Kameron siger Hørsholms træner, Rafa Monclova, følgende i en pressemeddelse:

“Kameron har et dræberinstinkt og er en meget komplet spiller. Han er en fantastisk skytte, men kan også aflevere, rebounde og spille godt forsvar. Han kan spille begge guard positioner, og hans statistikker fra universitetet er rigtig gode. Det er vores opgave at få det bedste ud af ham, og gør vi det, kan han blive ligaens sensation denne sæson.”

Bundy har været godt skydende for Drury Panthers, og hans 42% fra 3-pointslinjen i sidste sæson kan gøre ham til et farligt våben for Hørsholm, hvis Rafa Monclova formår at sætte spillet op til ham. Det var nemlig den karismatiske træner, der var en af grundene til, at Bundy valgte Hørsholm.

“Jeg valgte Hørsholm på grund af coach Monclova, som er meget respekteret. Samtidig gav det mig mulighed for, at starte min karriere i en af de øverste ligaer i Europa og det har længe været en drøm. Jeg håber på et godt første år, og jeg forventer at give alt for holdet.”

Om Rafa Monclova og Hørsholm 79ers har oversolgt den danske liga over for Kameron Bundy, som betegner den som en af de øverste i Europa, det vil tiden vise, men det bliver spændende at se, hvad han kan tilføre holdet, der udover Jyles Smith indtil videre også tæller Frederik H. Nielsen og Asbjørn Midtgård, der fornyligt også forlængede sin kontrakt.

Foto: Drury University

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Basketligaen

Hørsholm-talentet, Leonardo Carlino, skifter København ud med Sydfyn.

Basketligaen

Ty Sabin skifter spansk basket ud med svensk basket.

Aabyhøj IF

Stevnsgade og BK Amager leverede overraskelser i de to semifinaleserier i Dameligaen.

Basketligaen

At få lov til at leve af at spille basketball, det må være en hver basketballspillers største drøm. Det tidligere Hørsholm-talent Sikander Tajik Nielsen,...

Basketligaen

Forestil dig, at du er 19 år gammel og spiller basket på højeste niveau i din barndomsklub. Klubben kan desværre ikke få tingene til...

Basketligaen

Den tidligere Hørsholm-anfører har fået en god start i sin spanske klub Murcia.

Basketligaen

Den spanske magiker Rafa Monclova er rykket tilbage til hjemlandet, hvor han fremover skal styre tøjlerne i CB Myrtia Murcia.