fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

David mod Goliat: Bakken Bears gjorde kort proces mod bundhold

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Foto: Basketball Champions League, championsleague.basketball

David mod Goliat.

Sådan kan man bedst betegne mødet mellem Bakken Bears og Holbæk-Stenhus.

Søndag eftermiddag tørnede de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, sammen med nyoprykkede Holbæk-Stenhus, og ligaens nye bekendtskab gik ind til kampen som stærkt undertippede.

Kampen i Holbæk Sportsby var holdenes andet indbyrdes møde i denne sæson.

Første kamp sluttede med et kæmpe nederlag til Holbæk-Stenhus på svimlende 118-69, så Holbæk havde ikke synderligt gode kort på hånden forud for søndagens eneste kamp i Basketligaen.

 

Holbæk-Stenhus var fint med fra kampens indledning og var efter knap fire minutter foran med 11-8. Herfra gik det imidlertid kun en vej, og det var nedad bakke. Efter første periode var hjemmeholdet bagud med 14-26.

I de næste ti minutter blev opgaven væsentligt sværere for Holbæk, idet Bakken leverede en periode af høj kvalitet. I pausen var Holbæk bagud med 23-51, og så var kampen afgjort.

Bakken Bears fortsatte ikke overraskende med at dominere i anden halvleg, dog var fjerde periode acceptabel for hjemmeholdet. Tredje periode blev vundet af aarhusianerne med 9-23, mens fjerde periode modsat de forrige tre blev vundet af Holbæk med 24-22.

Bakken Bears vandt kampen med 56-96.

Kampens topscorer var vinderholdets Kylor Kelley med 18 point. Rasmus Blak scorede 14 point for Holbæk.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.