fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Dansk Horsens IC-spiller rykker til udlandet

Gustav Suhr-Jessen vil ikke være at finde i Basketligaen i næste sæson. Den danske forward skal i den kommende sæson en tur til Island, hvor han skal spille for Körfuknattleiksdeild Hattar.

Foto: MJ Horsens

Èn sæson i Horsens IC-trøjen var alt, hvad det blev til for danske Gustav Suhr-Jessen i denne omgang.

Fredag meldte islandske Körfuknattleiksdeild Hattar ud, at de har skrevet under med den 25-årige dansker, der i den kommende sæson skal prøve kræfter med den bedste islandske række, Subway League.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den forgangne sæson var Gustav Suhr Jessens første som professionel basketballspiller efter fem år på college, og den 201 centimeter lange forward gjorde en fin figur som rollespiller på mandskabet, der sluttede sæsonen på fjerdepladsen. I 20 kampe i sin debutsæson snitedde Suhr-Jessen 7,5 point, 2,9 rebounds og én assist i knap 18 minutter per kamp.

Körfuknattleiksdeild Hattar endte på niendepladsen lige uden for slutspillet i Subway League i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.