fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Craig Pedersen – Ligaen er tæt i år

Svendborg Rabbits er som altid en af ligaens topklubber, og ligeledes i år ser det ud til at de fynske kaniner vil kæmpe om medaljer. Det ser dog ud til at det bliver en sværere opgave end tidligere at nå finalen.

Craig Pedersen - Mikkel Thomasen

Så sent som i sidste uge så vi hvor tæt ligaen egentlig er, da Randers Cimbria slog Bakken Bears, imens Svendborg Rabbits tabte til Horsens IC. Dernæst et nyt scenarie i denne uge, da netop Svendborg tabte til Aalborg på hjemmebane, og Hørsholm besejrede Horsens IC. Kaninernes cheftræner er desuden enig, ligaen er meget tæt i år.

– Ligaen er rigtig tæt. Et hvert hold kan tabe på en hvilken som helst dag. Alle hold har rigtig gode spillere, og hvis de rammer det rigtige niveau på den rigtige dag, så kan ethvert hold give problemer, fortæller Craig Pedersen.

Ny sæson, nye spillere

I sommers tabte Svendborg Rabbits store profiler i Adama Darboe og Mikkel Plannthin, og man kunne have frygtet for om det var muligt at hente spillere ind der kunne erstatte disse tab. Dette har klubben dog løst uden problemer i form af blandt andet unge kræfter.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Selvfølgeligt gør det ondt ikke at have Adama og Mikkel tilbage på holdet. Men det har givet mulighed til spillere som for eksempel Kristoffer Gertz (indtil han blev skadet), til at træde frem og spille på et højt niveau.

Læs også: Aalborg Vikings skaber sensationen og slår topholdet Svendborg Rabbits på udebane

En af de nye spillere i denne sæson er også den argentinske OL-sølvvinder Antonio, det var hentet som en stor forstærkning. Antonio har dog ikke just brillieret på banen hvor han i ca. 30 minutter pr. kamp. ”kun” har snittet 4.6 point, 5,0 assist og 1 rebound pr. kamp efter sin ankomst. Cheftræner Craig Pedersen er dog alligevel utrolig tilfreds med hans spiller, der tilsyneladende har bidraget meget bag scenen.

– Antonio har været en super spiller for os! Han viser vejen til træning, og han er overlegen i sine forberedelser til træning og kampe. Alle spillere og ledere af trænerstaben har lært rigtig meget fra Antonio allerede. Hans viden og fortolkning af kampene er på et ekstremt højt niveau. Han har været en fantastisk spiller at få til klubben.

Kan Svendborg blive på toppen?

Svendborg er lige nu i toppen af tabellen, men coach Pedersen mener at holdet stadigvæk kan gøre en masse ting bedre.

– Vi er i toppen fordi vi har spillet (red.) 3 kampe mere end Bakken Bears. Hvis du spørger mig så er vi nummer 2 lige nu. Jeg synes vi kan gøre mange ting bedre.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Vi er ikke engang halvvejs i grundspillet, men selvfølgeligt håber jeg at vi kan beholde vores plads, men der er mange hold der bliver bedre og bedre hver dag, afslutter Craig Pedersen med at fortælle til Fullcourt.

Næste kamp for Svendborg Rabbits bliver mod Bakken Bears i pokalfinalen søndag eftermiddag.

(Bemærk at interviewet er lavet tidligere på ugen, og før eventuelle ændringer på tabellen som følge af ugens resultater)

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.