fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Boris Vukicevic: Nørrebro vil altid være i mit hjerte

Point guarden, Boris Vukicevic, har taget et step op af rangstien i dansk basket med sit skifte til Horsens IC, men glemmer ikke rødderne i hovedstaden.

Egentlig skulle han have været en del af holdet hos Copenhagen Basketball, men pludselig var han ikke længere at finde på holdkortet på Basketligaens hjemmeside.

Ikke mange timer senere præsenterede Horsens IC den unge dansker, men det lå ikke i kortene til at starte med, at det var et hold i Basketligaen, der skulle få glæde af Vukicevic’ evner.

“Jeg har været meget usikker på, hvor jeg skulle spille, og hvilken klub der kunne hjælpe mig mest med at udvikle mig som spiller. Den oprindelige plan lød på at tage til Spanien, men på baggrund af min situation vedrørende statsborgerskab, kunne det ikke lade sig gøre, da jeg først får dansk pas engang i det nye år.”

“I den sidste uges tid har jeg været i kontakt med Horsens, og der er ikke så meget andet at sige end, at det her uden tvivl er det rette skifte for mig.”

Forholdene hos Copenhagen Basketball, som Boris Vukicevic kommer fra, til rammerne i hans nye klub er milevidt fra hinanden, og det er blandt en af årsagerne til, at 21 årige Vukicevic mandag rejser på tværs af landet for at støde til sine nye holdkammerater.

Guarden vil gerne udvikle sine evner, og Horsens har tidligere været dygtige til at bringe de unge i spil, hvilket i den grad tiltaler Boris Vukicevic.

“Den profesionelle tilgang de har til sporten, basketkulturen, der er i organisationen, og trænerne spiller en stor rolle i dette, da jeg mener, at de har de bedste præmisser til at udvikle mig som spiller. Ud over dette glæder jeg mig også til at møde mine nye holdkammerater, konkurere med dem og vokse med dem.”

“Horsens er en klub, der har været utroligt dygtige til at udvikle deres unge spillere og sætte dem i gode positioner i forhold til fremtidige drømme samtidig med, at de har haft store ambitioner på klubbens vegne.”

Der er dog ingen tvivl om, hvilken klub Vukicevic har nært, da han bliver spurgt ind til det at skulle forlade Copenhagen Basketball, der har været hans andet hjem gennem en årrække.

Han er et produkt af klubbens ungdomsarbejde, og selvom han virkelig glæder sig til at begynde sit nye basketliv i Horsens, så ville han gerne sende en hilsen til alle på og omkring Nørrebro.

“Nørrebro vil altid være i mit hjerte. Jeg har boet der hele livet, og Copenhagen Basketball vil altid have en plads i mit hjerte.”

“Som ung spiller er min ambition naturligvis, at jeg nu vil gøre mit absolut bedste for Horsens samtidig med, at jeg udvikler mig, og så må vi se hvad fremtiden bringer.”

“Tak til alle venner, familiemedlemmer, fans og frivillige som har støttet op omkring mig og klubben igennem alle disse år. Vi ses i Nørrebrohallen!”

Boris Vukicevic får allerede muligheden for et gensyn med de gamle holdkammerater, når Copenhagen Basketball gæster Horsens d. 27. oktober, mens han må vente helt til 28. december med at besøge sin gamle hjemmebane.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...