fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Boris Vukicevic: Nørrebro vil altid være i mit hjerte

Point guarden, Boris Vukicevic, har taget et step op af rangstien i dansk basket med sit skifte til Horsens IC, men glemmer ikke rødderne i hovedstaden.

Egentlig skulle han have været en del af holdet hos Copenhagen Basketball, men pludselig var han ikke længere at finde på holdkortet på Basketligaens hjemmeside.

Ikke mange timer senere præsenterede Horsens IC den unge dansker, men det lå ikke i kortene til at starte med, at det var et hold i Basketligaen, der skulle få glæde af Vukicevic’ evner.

“Jeg har været meget usikker på, hvor jeg skulle spille, og hvilken klub der kunne hjælpe mig mest med at udvikle mig som spiller. Den oprindelige plan lød på at tage til Spanien, men på baggrund af min situation vedrørende statsborgerskab, kunne det ikke lade sig gøre, da jeg først får dansk pas engang i det nye år.”

“I den sidste uges tid har jeg været i kontakt med Horsens, og der er ikke så meget andet at sige end, at det her uden tvivl er det rette skifte for mig.”

Forholdene hos Copenhagen Basketball, som Boris Vukicevic kommer fra, til rammerne i hans nye klub er milevidt fra hinanden, og det er blandt en af årsagerne til, at 21 årige Vukicevic mandag rejser på tværs af landet for at støde til sine nye holdkammerater.

Guarden vil gerne udvikle sine evner, og Horsens har tidligere været dygtige til at bringe de unge i spil, hvilket i den grad tiltaler Boris Vukicevic.

“Den profesionelle tilgang de har til sporten, basketkulturen, der er i organisationen, og trænerne spiller en stor rolle i dette, da jeg mener, at de har de bedste præmisser til at udvikle mig som spiller. Ud over dette glæder jeg mig også til at møde mine nye holdkammerater, konkurere med dem og vokse med dem.”

“Horsens er en klub, der har været utroligt dygtige til at udvikle deres unge spillere og sætte dem i gode positioner i forhold til fremtidige drømme samtidig med, at de har haft store ambitioner på klubbens vegne.”

Der er dog ingen tvivl om, hvilken klub Vukicevic har nært, da han bliver spurgt ind til det at skulle forlade Copenhagen Basketball, der har været hans andet hjem gennem en årrække.

Han er et produkt af klubbens ungdomsarbejde, og selvom han virkelig glæder sig til at begynde sit nye basketliv i Horsens, så ville han gerne sende en hilsen til alle på og omkring Nørrebro.

“Nørrebro vil altid være i mit hjerte. Jeg har boet der hele livet, og Copenhagen Basketball vil altid have en plads i mit hjerte.”

“Som ung spiller er min ambition naturligvis, at jeg nu vil gøre mit absolut bedste for Horsens samtidig med, at jeg udvikler mig, og så må vi se hvad fremtiden bringer.”

“Tak til alle venner, familiemedlemmer, fans og frivillige som har støttet op omkring mig og klubben igennem alle disse år. Vi ses i Nørrebrohallen!”

Boris Vukicevic får allerede muligheden for et gensyn med de gamle holdkammerater, når Copenhagen Basketball gæster Horsens d. 27. oktober, mens han må vente helt til 28. december med at besøge sin gamle hjemmebane.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.