fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev lukker aftaler med to spillere

Andreas Mortensen og Johan Kyed Jensen fortsætter for BMS Herlev, der nu har fire spillere på plads til næste sæson.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Andreas Mortensen og Johan Kyed Jensen vil fortsat tørne ud for BMS Herlev i den kommende sæson, der skydes igang en gang i august.

Det har Herlev-klubben meldt ud på sin facebokside.

Sæson 21/22 var på mange måder stor for Andreas Mortensen, der for alvor fik sit store gennembrud i Basketligaen. Mortensen gik fra at være en rollespiller til en profil, og med afgangen af den helt store BMS-profil Leonardo Carlino, der er skiftet til Horsens IC, kan 20-årige Andreas Mortensen potentielt komme til at få blot en endnu større betydning for BMS Herlev, der var ligaens yngste mandskab i sidste sæson.

Se det fulde overblik over Basketligaens trupper her

Hvor Andreas Mortensen har været i aktion i fire forskellige sæsoner, dog primært i de forgangne to sæsoner, havde Johan Kyed Jensen i fjor sin debutsæson. Kyed Jensen, der også er 20 år gammel, fik otte minutter per kamp i sidste sæson og vil igen være med for BMS Herlev i sæson 22/23.

BMS Herlev-truppen består nu af følgende spillere: Danijel Marsenic, Mile Nedic, Andreas Mortensen og Johan Kyed Jensen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.