fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev forlænger med trio

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til endnu en sæson i Herlev-uniformen.

Foto: BMS Herlev

Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic vil også være at finde på BMS Herlevs holdkort i næste sæson.

Det har klubben mandag meldt ud på deres Facebookside.

“Det er en enorm glæde og lettelse, når vi efter en så succesfuld sæson, kan holde på stammen af spillere. Alle tre gutter er en stor og vigtig del af BMS Herlev både på og udenfor banen. De er limen på holdet, og deres store engagement udenfor banen, hvor de træner ungdomshold i klubben og altid stiller op, viser en oprigtig kærlighed til deres klub. Det ser man ikke andre steder i ligaen.” siger BMS Herlevs sportschef, Jesper Lundin.

“Vores budget er desværre langt fra de fleste andre ligaklubbers, så man spiller hos os, fordi vi på alle de parametre, som virkelig betyder noget, er den fedeste klub at spille for og være en del af. Hos os dyrkes talenterne og klubånden, og man lærer alle de vigtige værdier, ved at være en del af noget,” uddyber sportschefen.

Mortensen, Nedic og Marsenic er de første tre bekræftede BMS Herlev-spillere til næste sæson. Hvem der ellers fortsætter er endnu uvist, men klubben ved med sikkerhed, at de mister en af de helt store stjerner i form af Marqus Marion, der drager mod USA for at spille på college.

BMS Herlev skriver på Facebook, at deres mål er at have truppen klar, inden de går på sommerferie om en måneds tid.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.