fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager henter BMS Herlev Wolfpack-profil

Andreas Meilby er ny mand i BK Amager-trøjen, har klubben offentliggjort på deres hjemmeside. Den 29-årige forward kommer til klubben efter tre sæsoner hos BMS Herlev Wolfpack, hvor danskeren sæson efter sæson byggede på sit spil og cementerede sin status hos Wolfpack som en af holdets store profiler. Meilbys udvikling udmøntede sig i, at han i 2018/19-sæsonen i Basketligaen blev kåret som Most Improved Player på Fullcourt.dk.

Meilby skifter nu til det unge BK Amager-mandskab, der i denne off season har lidt et stort tab i form af afskeden med stjerneskuddet Jonathan Klussmann, der i næste sæson vil være at finde hos Randers Cimbria.

” Jeg glæder mig meget til at spille for BK Amager, og kender klubben ret godt eftersom Ena Viso (Meilbys kæreste, red.) spiller der. Så jeg har fået et godt indtryk af alle i klubben og glæder mig til at blive en del af klubben,” fortæller Andreas Meilby til BK Amagers hjemmeside og fortsætter:

“Jeg tror, at vi får et godt, ungt og sultent hold, der føler, at de har noget at bevise. Personligt håber jeg at komme med noget erfaring til holdet og være én, man kan regne med vil levere hver gang. Udover det, vil jeg gerne være med til at presse og udvikle de unge spillere. Ellers glæder jeg mig til at se en masse mennesker oppe i hallen til kampene, så vi kan få nogle fede basketoplevelser sammen,” fortæller Meilby videre.

BK Amager skyder deres sæson i gang den 25. september på hjemmebane mod Andreas Meilby nu tidligere arbejdsgiver, BMS Herlev.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.