fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bears Academy henter talent hos bronzevindere

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Foto: MJ

18-årige Magnus Høj forlader Horsens IC til fordel for Bears Academy.

Det meldte Aarhus-klubben mandag ud på sin facebookside.

Den 200 centimeter høje forward har trods sin unge alder allerede 43 kampe i Basketligaen på sit CV. Bears har dermed haft masser af muligheder for at se den unge dansker i aktion.

Det havde Bears derudover også, da Høj tilbage i december sidste år var en del af det sammensatte Bears Academy- og Horsens IC hold, der triumferede i den internationale basketballturnering Global Jam, hvor nogle af de bedste U19-spillere verden over var samlet. Det kan du læse mere om her.

Bears Academy består i skrivende stund af følgende spillere: Keane Thomann, Marius Sørensen, Daniel Lilhauge, Marcus Vinther, Malthe Bjerregaard, Hassan Ali Abdi Yusuf, Tobias Mønsted, Tobias Hemmersam, Filip Ates, Sofus Elkjær, Mikkel Andersen og Magnus Høj.

Se fulde overblik over Basketligaens trupper her

Bears Academy har klippet nogle af Magnus Højs highlights sammen. Dem kan du se herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.