fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears henter amerikansk topscorer som ny point guard

Bakken Bears er godt igang med at opruste til næste sæson. Deres første nye tilgang er amerikanske QJ Peterson, der blev ligatopscorer i Ukraine i sidste sæson.

Tidligere på måneden offentliggjorde Bakken Bears, at Adama Darboe skiftede til Spirou Charleroi, men nu har de aarhusianske bjørne fundet en ny point guard. Bears har indgået en etårig aftale med amerikanske QJ Peterson, der kommer til efter en sæson for MBC Mykolaiv i Ukraine, hvor han blev ligatopscorer med 29,5 point pr kamp i gennemsnit.

25-årige Peterson havde en flot college karriere for Virginia Military Institute, hvor han over fire sæsoner havde 19,5 point, 2,6 assists og 5,9 rebounds pr kamp. Peterson har efterfølgende været professionel i Tjekkiet, Sydkorea, Cypern og altså senest Ukraine. I sommeren 2018 var han også valgt til NBA’s G-League af Stockton Kings, hvor han dog aldrig nåede at få en kamp.

“Vi har kigget efter en point guard, hvis karriere er på vej op, men som samtidig har europæisk erfaring, og det har vi fundet med QJ. Han er en spiller, der har været dominerende i alle de klubber og ligaer han har spillet, men som ønsker at spille på et niveau, hvor han i højere grad kan være med til at facilitere spillet uden nødvendigvis selv at skulle score så meget”, siger sportsdirektør i Bakken Bears Michael Piloz til Bakken Bears hjemmeside.

“Jeg ved, hvor respekteret organisationen er. Jeg glæder mig virkelig til at spille på det niveau Bakken Bears konkurrerer på. Jeg ser frem til at møde den vinderkultur der er skabt og jeg kommer til at arbejde hårdt og vil forbedre mig som spiller, hvilket forhåbentlig resulterer i et mesterskab”, siger QJ Peterson også til Bakken Bears hjemmeside.

Du kan se highlights fra QJ Petersons collegetid i videoen nedenunder.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears