fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears gør det onde ved Randers Cimbria og sejrer i lokalopgør

Bakken Bears sikrede sig onsdag aften sæsonens anden sejr, efter de slog Randers Cimbria med 95-102. Kronjyderne står derfor uden sejr efter to forsøg.

Foto: BCL - Championsleague.basketball

Bakken Bears er kommet godt fra land i den nye sæson. De aarhusianske bjørne tog hul på sæsonen med en flot sejr på hjemmebane mod Horsens IC, og onsdag fulgte de forsvarende danske mestre op med endnu en sejr mod en af rivalerne i Basketligaen.

Denne gang var det Randers Cimbria, der måtte se sig slået af den velsmurte Bakken-maskine, men Randers-mandskabet gav lokalrivalerne kamp til stregen og var tæt på at lave et stort comeback i anden halvleg. Med et minut tilbage af opgøret var Randers blot bagud med et enkelt point, men i sidste ende fik Bakken skabt et lille hul til Randers og sejrede med cifrene 95-107.

Værterne var fortsat uden Borgmesteren af Randers, Chris Nielsen, der i sidste sæsons bronzekamp blev tildelt to kampes karantæne. Imidlertid gav Randrusianerne debut til Sami Eleraky og Tobias Christensen. Bakken stillede op uden forsvarsankeret Michel Diouf.

Bakken er nu to for to

Kampen fik sig en hæsblæsende start, hvor de to hold fulgtes ad. Bakken kom bedst fra start og havde efter ti minutter en smal føring på fire point, 21-15.  Denne føring blev dog udbygget i anden periode, hvor Bakken Bears så småt begyndte at trække fra sidste sæsons nummer 4.

Anden periode var fortsat jævnbyrdig i de første minutter, men i den anden halvdel af anden periode fik Bakkens pointproduktion et nøk opad, og Bjørnene kunne derfor gå til pause komfortabelt i front til pausestillingen 40-55.

Bakken Bears gik således ind til tredje periode med et stærkt udgangspunkt foran med 15 point. Aarhus-holdet sluttede første halvleg af med momentum, men Randers Cimbria kom tændte ud til anden halvleg og fik lidt efter lidt hentet Bakken-forspringet. Randers startede anden halvleg med et 16-5 run, og kampen var atter åben.

Gæsterne formåede på den anden side at slutte perioden fint af, til trods for den dårlige start, og gik således ind til fjerde periode foran med ni point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Den føring endte med at holde hjem, men Randers havde, ligesom i opgøret mod Team FOG Næstved i sidste uge, muligheden for at lave et comeback helt til sidst i kampen og tage sejren. I stedet tog Bakken Bears sejren med cifrene 95-102 og tildelte Randers Cimbria deres andet nederlag.

I Randers-lejren sidder man med al sandsynlighed skuffede tilbage ovenpå den afslutning, kampen fik. Med 60 sekunder tilbage var det en 1-points kamp, men en turnover, der resulterede i et Tylor Ongwae-dunk, efterfulgt af to forhastede trepointsafslutninger af Trey Phills slukkede håbet om et comeback.

Til gengæld kan Randers´ cheftræner-duo, Charlie Burgess og Peter Hoffmann, være fortrøstningsfulde over, at de formåede at spille sig tilbage i kampen i anden halvleg, men kronjyderne er fortsat uden sejr.

Travis Taylor i hopla

Kampens topscorer var Bakken Bears-spilleren Travis Taylor med 19 point. Taylor leverede dertil imponerende 17 rebounds, heraf blev syv af dem samlet op i den offensive ende. Randers Cimbrias topscorer var Robert Crawford med 16 point. Cimbria-stortalentet Jonathan Klussmann endte med en double-double, 14 point og 11 assists.

Onsdagens opgør var en af de kampe, hvor adskillige spillere fra hvert hold steppede up og bidrog, fremfor at pointene i høj grad kom fra en enkelt spiller. Hos Randers stod hele seks spillere noteret for dobbelte cifre i point, mens fem bjørne nåede et tocifret pointantal.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Bakken Bears

Onsdag aften tørnede de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, sammen med Hakro Merlins Crailsheim i FIBA Europe Cup. Danskerne fik dog ikke den start...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Basketligaen

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...