fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears afslutter samarbejdet med amerikaner

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Foto: championsleague.basketball

Den amerikanske center Kylor Kelley har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears.

Det har klubben mandag meldt ud i en pressemeddelelse.

Her skriver de 20. dobbelte danske mestre, at samarbejdet nu indstilles, da de hellere vil fordele spilletiden på de spillere, der skal afslutte sæsonen for klubben. Kelley havde oprindeligt kontraktudløb efter holdets sidste kamp i Basketball Champions League.

“Da Kelley og Bakken Bears skrev kontrakt, vurderede vi, at der kunne blive brug for en ekstra stor mand i den rotation, der også inkluderer Michel Diouf, Ryan Evans og Elijah Childs. Det har imidlertid vist sig, at de tre har været yderst stabile, hvorfor det er naturligt at sende Kylor godt videre til nye udfordringer, mens vi fokuserer på de spillere, der skal færdiggøre sæsonen sammen, ” siger Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears, i pressemeddelelsen.

Kelley blev hentet til Bears som forstærkning til Basketball Champions League-kvalifikationen, hvor Bjørnene som bekendt gik hele vejen og kvalificerede sig til den europæiske turnering. Holdets kvalifikationssejr udløste en forlængelse med Kelley indtil slutningen af Bakkens Champions League-kampagne.

Den 213 centimeter høje amerikaner nåede i alt ni kampe i Bakken Bears-trøjen fordelt over Champions League-kvalifikationen- og gruppespillet og Basketligaen, men opholdet i Aarhus blev aldrig nogen udpræget succes.

Over to kampe i Champions League-gruppespillet snittede han blot 3 point og 2,5 rebounds, mens statistikkerne var noget bedre i Basketligaen, hvor han i snit leverede 11 point og 4,8 rebounds per kamp.

Kelley spillede i sidste sæson for engelske London Lions.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.