fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Anton Elsner fortsætter i Horsens IC, Lukas Varga igen i den gule trøje

Horsens IC er langsomt begyndt at præsentere spillere for den kommende sæson, og heriblandt finder man Lukas Varga, der atter er klar til at trække den gule trøje på i næste sæson.

Horsens IC - Fans - HIC - Darko Jukic - Bakken Bears - Per Wied

Den danske guard Anton Elsner er klar til endnu en sæson i den gule trøje efter at have forlænget kontrakten med klubben i endnu en sæson. Anton Elsner kom til klubben fra Aabyhøj/BC Aarhus før sidste sæson, og har efterhånden tilskrevet sig en vigtig rolle på holdet.

I den seneste sæson toppede Anton Elsner med sin præstation i den 3. semifinale mod Bakken Bears, hvor han kom ind og leverede imponerende 19 point på 20 minutter – og blev helt fortjent valgt som kampens MVP i sæsonens flotteste sejr.

Lukas Varga igen i HIC

Udover Anton Elsner har Horsens IC sikret sig Lukas Varga, der efter et års fravær tilbage i den gule trøje. Varga var en del af truppen i 2012/13.

Lukas Varga forlod sidste år Horsens IC for at blive en del af træner teamet som assistent coach i Ludwigsburg i den bedste tyske række Beko Bundesliga. Lukas Varga og Ludwigsburg endte på en 8. plads i grundspillet i Tyskland og røg efterfølgende ud i slutspillet i kvartfinalen hvor man tabte til årets vindere FC Bayern München.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.