fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Anton Elsner fortsætter i Horsens IC, Lukas Varga igen i den gule trøje

Horsens IC er langsomt begyndt at præsentere spillere for den kommende sæson, og heriblandt finder man Lukas Varga, der atter er klar til at trække den gule trøje på i næste sæson.

Horsens IC - Fans - HIC - Darko Jukic - Bakken Bears - Per Wied

Den danske guard Anton Elsner er klar til endnu en sæson i den gule trøje efter at have forlænget kontrakten med klubben i endnu en sæson. Anton Elsner kom til klubben fra Aabyhøj/BC Aarhus før sidste sæson, og har efterhånden tilskrevet sig en vigtig rolle på holdet.

I den seneste sæson toppede Anton Elsner med sin præstation i den 3. semifinale mod Bakken Bears, hvor han kom ind og leverede imponerende 19 point på 20 minutter – og blev helt fortjent valgt som kampens MVP i sæsonens flotteste sejr.

Lukas Varga igen i HIC

Udover Anton Elsner har Horsens IC sikret sig Lukas Varga, der efter et års fravær tilbage i den gule trøje. Varga var en del af truppen i 2012/13.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Lukas Varga forlod sidste år Horsens IC for at blive en del af træner teamet som assistent coach i Ludwigsburg i den bedste tyske række Beko Bundesliga. Lukas Varga og Ludwigsburg endte på en 8. plads i grundspillet i Tyskland og røg efterfølgende ud i slutspillet i kvartfinalen hvor man tabte til årets vindere FC Bayern München.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.