fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings leverer ugens anden overraskelse, vinder efter overtid!

Aalborg Vikings stod for ugens anden overraskelse, da de torsdag aften vandt over topholdet Horsens IC med 89-97 efter overtid. Vikingernes tre amerikanere blev noteret for sammenlagt 78 point (29, 27 og 22 point). 

Joey Haywood - Vedran Borovcanin - Horsens - Aalborg - Mikkel Thomasen

Horsens IC lagde godt ud i første periode ved at vinde 29-18, og Aalborg Vikings var baggud i godt og vel hele kampen efterfølgende, da de torsdag aften gæstede Horsens IC. Men i fjerde periode kommer vikingerne faretruende tæt på hjemmeholdet fra Horsens, og gør opgøret yderst interessant.

Med 40 sekunder igen af fjerde periode er de gule ellers foran 81-74, men blandt andet en sikker Joey Haywood fra straffekastlinien sender kampen ud i overtid. Skyler Bowlin havde ellers chancen for at lukke kampen med 9 sekunder igen på uret, men brænder sit trepointsforsøg.

Læs også: Værløse udnyttede Næstveds svage forsvarsspil

I overtiden er det gæsterne der er bedst. Horsens IC taber i overtiden 6-14, og dermed også kampen som ender 89-97 til Aalborg Vikings, der højest overraskende vinder over de gule fra Horsens. En dårlig anden halvleg kostede altså Horsens IC sejren, som Aalborg Vikings udnyttede fuldt ud.

Aalborg Vikings sender med denne sejr Hørsholm 79ers ned på en 8. plads på tabellen og indtager selv en 7. plads. I den anden lejr skal Horsens IC nu kæmpe yderligere om at holde fast i deres 4. plads på tabellen og hjemmebane fordelen når slutspillet skydes igang. Dermed får ligaen den tætteste og mest spændende afslutning i lang tid, før slutspillet om få uger skydes igang.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Topscorer

For hjemmeholdet fra Horsens strålede Vedran Borovcanin endnu engang med 28 point, 6 rebounds og 3 assist, efterfulgt af Skyler Bowlin med 22 point, 7 assist og 1 rebound.

Aalborg Vikings bedste blev Joe Burton med sin double-double på 27 point, 26 rebounds og 4 assist, efterfulgt af Joey Haywood med 29 point, 4 rebounds, 2 assists, og Hilary Haley med 22 point 6 rebounds og 1 assist.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....