fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketball Champions League

Vellykket operation for Akoon-Purcell

DeVaughn Akoon-Purcell der i midtugen udgik med en alvorlig skade, er lørdag blevet opereret, og den tidligere Bakken Bears-spiller har på Twitter meldt ud, at operationen gik, som den skulle.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

DeVaughn Akoon-Purcell kommer ikke til at spille basketball i lang tid. Akoon-Purcell, der har en fortid i Bakken Bears, gennemgik lørdag en operation, efter han i onsdags overrev sin ene akillessene mod MHP Riesen Ludwigsburg i Basketball Champions League.

Spilleren har på Twitter meldt ud, at operationen var vellykket.

Nu venter der mange måneders genoptræning for Akoon-Purcell, der indtil skaden havde gang i en rigtig flot sæson for tyrkiske Galatasaray.

Akoon-Purcell har spillet 11 kampe for Galatasaray i Basketball Champions League i denne sæson. Amerikaneren har været en kæmpe profil for det tyrkiske mandskab og er med sit pointsnit på 17,9 point i BCL turneringens topscorer. Han snitter dertil 5,9 rebounds, 2,0 assists og 2,2 steals over de 11 kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketball Champions League

Sæsonen er angiveligt slut for den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell, der onsdag aften pådrog sig en alvorlig skade.

Bakken Bears

Hayden Dalton skifter til israelske Hapoel Holon, hvor han har tegnet en kontrakt med kontraktudløb efter denne sæson.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

Bakken Bears

For anden gang i denne sæson har den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcel fået en plads på månedens hold i Basketball Champions League.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell er favorit til at løbe med prisen som Most Valuable Player i Basketball Champions League ifølge turneringens seneste MVP-barometer.

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell har spillet en flot oktober-måned for sin klub Galatasaray Nef i Basketball Champions League. Han har derfor fået...