fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketball Champions League

DeVaughn Akoon-Purcell udgik med slem skade i Champions League-nederlag

Sæsonen er angiveligt slut for den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell, der onsdag aften pådrog sig en alvorlig skade.

Foto: Championsleague.basketball

Tyrkiske Galatasaray må undvære DeVaughn Akoon-Purcell resten af sæsonen.

Den amerikanske guard, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears og i NBA hos Denver Nuggets, udgik onsdag aften med en skade, da Galatasaray og tyske MHP Riesen Ludwigsburg mødtes i Basketball Champions League.

Akoon-Purcell pådrog sig skaden halvvejs inde i første periode, og det var en tydelig berørt amerikaner, der forlod banen siddende i en stol.

Ifølge basketballmediet Eurohoops.net er der tale om en overrevet akillessene, hvilket betyder at han har spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Du kan se situationen herunder:

Akoon-Purcell har spillet 11 kampe for Galatasaray i Basketball Champions League i denne sæson. Amerikaneren har været en kæmpe profil for det tyrkiske mandskab og er med sit pointsnit på 17,9 point i BCL turneringens topscorer. Han snitter dertil 5,9 rebounds, 2,0 assists og 2,2 steals over de 11 kampe.

Galatasaray tabte opgøret mod Ludwigsburg med 64-58 og er dermed ude af Basketball Champions League, mens tyskerne er videre til kvartfinalen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketball Champions League

DeVaughn Akoon-Purcell der i midtugen udgik med en alvorlig skade, er lørdag blevet opereret, og den tidligere Bakken Bears-spiller har på Twitter meldt ud,...

Bakken Bears

Hayden Dalton skifter til israelske Hapoel Holon, hvor han har tegnet en kontrakt med kontraktudløb efter denne sæson.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

Bakken Bears

For anden gang i denne sæson har den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcel fået en plads på månedens hold i Basketball Champions League.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell er favorit til at løbe med prisen som Most Valuable Player i Basketball Champions League ifølge turneringens seneste MVP-barometer.

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell har spillet en flot oktober-måned for sin klub Galatasaray Nef i Basketball Champions League. Han har derfor fået...