fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketball Champions League

DeVaughn Akoon-Purcell udgik med slem skade i Champions League-nederlag

Sæsonen er angiveligt slut for den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell, der onsdag aften pådrog sig en alvorlig skade.

Foto: Championsleague.basketball

Tyrkiske Galatasaray må undvære DeVaughn Akoon-Purcell resten af sæsonen.

Den amerikanske guard, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears og i NBA hos Denver Nuggets, udgik onsdag aften med en skade, da Galatasaray og tyske MHP Riesen Ludwigsburg mødtes i Basketball Champions League.

Akoon-Purcell pådrog sig skaden halvvejs inde i første periode, og det var en tydelig berørt amerikaner, der forlod banen siddende i en stol.

Ifølge basketballmediet Eurohoops.net er der tale om en overrevet akillessene, hvilket betyder at han har spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Du kan se situationen herunder:

Akoon-Purcell har spillet 11 kampe for Galatasaray i Basketball Champions League i denne sæson. Amerikaneren har været en kæmpe profil for det tyrkiske mandskab og er med sit pointsnit på 17,9 point i BCL turneringens topscorer. Han snitter dertil 5,9 rebounds, 2,0 assists og 2,2 steals over de 11 kampe.

Galatasaray tabte opgøret mod Ludwigsburg med 64-58 og er dermed ude af Basketball Champions League, mens tyskerne er videre til kvartfinalen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears kender nu deres modstander i den altafgørende Basketball Champions League kvalifikationsfinale

Bakken Bears

Bakken Bears er i finalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League, efter de fredag aften besejrede østrigske Swans Gmunden komfortabelt med 83-65.

Bakken Bears

I den kommende weekend deltager Bakken Bears i kvalifikationen til Basketball Champions League. Bliv klogere på den nye Bakken Bears-trup og de mulige modstandere...

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag meldt ud, at de har forstærket truppen med amerikanske Kylor Kelley. Den 24-årige center spillede i sidste sæson for engelske...

Bakken Bears

Østrigske Swans Gmunden eller estiske Pärnu Sadam bliver Bakken Bears´ modstander i Basketball Champions League-kvalifikationens semifinale

Bakken Bears

Torsdag middag er der lodtrækning til den kommende Basketball Champions League-sæson. Find ud af hvem Bakken Bears skal møde i kvalifikationen til turneringen her.

Basketball Champions League

DeVaughn Akoon-Purcell der i midtugen udgik med en alvorlig skade, er lørdag blevet opereret, og den tidligere Bakken Bears-spiller har på Twitter meldt ud,...

Bakken Bears

Hayden Dalton skifter til israelske Hapoel Holon, hvor han har tegnet en kontrakt med kontraktudløb efter denne sæson.