fbpx
Connect with us

Bakken Bears

QJ Peterson er topscorer i Champions League: “Målet er at komme i slutspillet og vinde turneringen”

Bakken Bears profilen, QJ Peterson, er lige nu topscorer i Champions League. Han håber på, at holdet kan komme i slutspillet og muligvis gå hele vejen.

I tirsdags tog Bakken Bears en storsejr over Galatasaray, da de på hjemmebane vandt 96-78 over det tyrkiske storhold. Sejren kom blandt andet i hus på baggrund af en fantastisk præstation af QJ Peterson, der sendte 35 point på tavlen – hvilket nu har gjort ham til topscorer i Champions League med 22 point pr kamp.

“Jeg føler mig meget ydmyg og velsignet af gud over bedriften, men det er ikke det endelige mål. Det endelige mål er at komme i slutspillet og vinde Champions League, og gør hvad end jeg kan for at hjælpe,” fortæller QJ Peterson til Fullcourt.

Peterson har generelt gang i en fantastisk sæson for Bakken Bears, hvor han også er topscorer i den danske liga. Den lille point guard er dog hurtig til at rose resten af holdet, når han skal beskrive sin succes.

“Den største grund til min succes har været mine holdkammerater og træningsstaben. Jeg må give dem alt æren. Vi presser hinanden dag ind og dag ud for at blive bedre, og de stoler på mig og mine evner til at spille på min måde. Uden dem, og uden os der vinder, så ville jeg ikke være så succesfuld, som jeg har været indtil videre.”

De store præstationer både i Basketligaen og Champions League, begynder også at tiltrække opmærksomhed omkring Peterson, og fremtiden ser lys ud. Det endelige mål er klart for amerikaneren, men han vil ikke lade sig distrahere af det.

“For at være ærlig, så prøver jeg at fokusere på at være i nuet. Jeg tror, at folk til tider fokuserer for meget på fremtiden, i stedet for at levet i nuet, og det kan betyde, at de bliver sidesporet. Med det sagt, så er mit mål at gøre et forsøg på at komme i NBA næste år. Det er mit overordnet endelige mål udover at vinde mesterskabet her selvfølgelig,” fortæller QJ Peterson afsluttende.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears