fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell igen på månedens hold i Basketball Champions League

For anden gang i denne sæson har den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcel fået en plads på månedens hold i Basketball Champions League.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Måneden går på hæld, og derfor er det blevet til at vælge månedens hold i Basketball Champions League.

Brandon Brown, John Roberson, Maurice Ndour, Giorgi Shermadini og DeVaughn Akoon-Purcell er de fem spillere på månedens hold i december i Basketball Champions League ifølge turneringens officielle kåring.

Foto: BCL

Det er anden gang, at den tidligere stjernespiller i Basketligaen er på månedens hold i den europæiske turnering i denne sæson, og Akoon-Purcell er i øjeblikket favorit til at løbe med Most Valuable Player-prisen. 

DAP snittede 20 point og 6,5 rebounds i to kampe for Galatasaray i december.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Bakken Bears

Den danske landsholdsguard Noah Churchill skifter til de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, på to-årig kontrakt med en option på et år mere.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Bakken Bears

30-årige Florian Wedell er ny assistenttræner for Bakken Bears. Tyske Wedell erstatter David Gomez, der har fået et nyt job i Japan.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Bakken Bears

Skyler Bowlin vil i de kommende to sæsoner tørne ud for Bakken Bears. Skiftet til Aarhus har delt vandene, idet amerikaneren tidligere i karrieren...

Bakken Bears

Skyler Bowlin, der tørnede ud for Horsens IC fra 2012 til 2015, har skrevet under på en to-årig kontrakt med de forsvarende danske mestre,...

Bakken Bears

Darko Jukic har forlænget sin kontrakt med Bakken Bears. Den nye aftale har konktraktudløb i 2025.