fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Basketball Champions League-lodtrækning: Bakken Bears starter mod estisk eller østrigsk hold

Østrigske Swans Gmunden eller estiske Pärnu Sadam bliver Bakken Bears´ modstander i Basketball Champions League-kvalifikationens semifinale

Foto: Basketball Champions League - Championsleague.basketball

Det står nu klart, at Bakken Bears´ først bump på vejen mod en billet til den kommende sæsons gruppespil i Basketball Champions League bliver enten Swans Gmunden fra Østrig eller Pärnu Sadam fra Estland.

Gmunden er forsvarende pokalmestre, mens de i den forgangne sæson sluttede som toer i den østrigske liga. Estiske Pärnu blev i sidste sæson mestre for første gang i klubbens historie.

Formår Bakken Bears at trække sig sejrrigt ud af semifinalen, skal den danske mastodont i kvalifikationens finale krydse klinger med enten: Rio Breogan (Spanien), BK Opava (Tjekkiet) eller FMP Meridian (Serbien). Opava er det seedede hold og træder derfor først ind i turneringen i semifinalen, mens Meridian og Breogan mødes i kvartfinalerunden.

“Semifinalen mod de estiske mestre eller de østrigske pokalvindere ser spændende ud. Vi har ikke meget erfaring mod hold fra de lande. En potentiel finale mod formentligt FMP eller Breogan ligner en virkelig svær opgave. Jeg regner med vinderen af den kvartfinale slår Opava,” fortæller Bakken Bears´ sportsdirektør, Michael Piloz, om danskernes lodtrækning til Fullcourt.dk.

Hvis Bakken Bears går hele vejen og kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League, kommer de i gruppe med: Darussafaka (Tyrkiet), MHP Riesen Ludwigsburg (Tyskland) og Hapoel Jerusalem (Israel).

Bakken Bears træder ind i semifinalerne den 23. september. Finalen spilles den 25. september. Det er endnu uvist, hvor kvalifikationsturneringen vil blive afviklet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...