fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakkens vej til slutspillet er på plads: Skal håbe på tyrkisk hjælp

Tenerife slog hertil aften Sassari, og derfor har Bakken Bears brug for Galatasarays hjælp for at kunne kvalificere sig til Champions League slutspillet.

I går vandt Bakken Bears overbevisende over Galatasaray med 96-78 og gav dermed sig selv muligheden for at nå Champions League slutspillet. Her til aften vandt Tenerife stensikkert over Sassari med 115-85, og dermed er Bakken Bears vej til slutspillet nu klar.

Stillingen i gruppen ser på nuværende tidspunkt således ud:

I gruppespillets sidste runde skal Bakken Bears møde Tenerife på hjemmebane, mens Sassari skal møde Galatasaray på udebane.

For at Bakken Bears kan tage andenpladsen i gruppen, og en plads i slutspillet, så kræver det en Bakken Bears og en Galatasaray sejr. Tenerife har ikke noget at spille for, da de er sikker på førstepladsen, men det har Galatasaray heller ikke, da de er sikker på at ende sidst.

Det ser altså svært ud for Bakken, men langt fra umuligt. Sassari har haft en svingende formkurve, og Galatasaray vil helt sikkert være på jagt efter oprejsning efter en skuffende sæson. Begge kampe spilles d. 20. januar.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears