Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog Randers Cimbria efter neglebider i Kaninhulen

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Onsdag aften var der lagt op til et brag af en kamp i Basketligaen, da Randers Cimbria besøgte Svendborg Rabbits i Kaninhulen, og opgøret levede så sandelig op til dets forventninger.

Der var spænding, intensitet og drama, da Svendborg hentede en neglebider af en sejr på 76-74.

Kampens indledning bød skiftevise føringer, men i anden periode fik Randers slået et lille hul, der gav dem en pauseføring på 35-41.

Situationen var uændret ti minutter senere, hvor Randers Cimbria fortsat var foran. Ved indgangen til fjerde periode var gæsterne foran med 56-62, og som kampen var forløbet, måtte Randers betragtes som favoritter til at løbe med sejren.

Randers skulle færdiggøre arbejdet og havde et seks points forspring, men starten på fjerde periode fik store konsekvenser for Randers´ muligheder.

Vildt run

Svendborg startede perioden med et vanvittigt 15-0 run, og det tippede selvsagt favoritværdigheden til deres fordel. Pludselig var Svendborg foran med 71-62. Svendborg-duoen Jemarl Baker Jr. og Isiah Small stod alene for de 15 point, der ændrede kampen.

Fjerde periode startede horribelt for Randers, men udeholdet formåede at spille sig tilbage i kampen og skabe drama.

Med halvandet minut igen var Svendborg blot foran med to point, og med 40 sekunder tilbage af fjerde periode var det bare et enkelt point, der adskilte de to mandskaber.

Randers fik dog ikke det til at spille i kampens døende sekunder og måtte nøjes med et smalt nederlag på udebane.

Randers´ Avery Anderson III var for anden kamp i streg topscorer med 20 point. Anderson III tog også otte rebounds og lavede fem assists og tre steals.

Topscorer for Svendborg var Isiah Small med 19 point. Jemarl Baker Jr. lavede 18 point.

Laolu Oke imponerende nok engang med en double-double, 16 point og 18 rebounds. Det samme gjorde Parker Bjorklund, der noterede sig for 11 point og 15 rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.

Værløse Blue Hawks fik sæsonens første sejr, da Bears Academy tirsdag blev slået med 91-82.