Team FOG Næstved åbner ny sæson med sejr i Aarhus

Team FOG Næstved sejrede mod Bears Academy i deres sæsonåbner med cifrene 72-89.

Team FOG Næstved fik, hvad de kom efter, da de lørdag gæstede Bears Academy i Vejlby-Risskov Hallen.

Sidste sæson sølvvindere i Basketligaen slog aarhusianerne med 17 point, 72-89, men trods de sikre cifre viste Bjørnene tænder undervejs i opgøret.

Fra kampens start fulgtes de to hold side om side, men i anden periode fik Næstved skabt sig et forspring, og som kampen skred frem blev forspringet større lidt efter lidt.

I pausen var sydsjællenderne i spidsen med 33-41, så Academy var ingenlunde blevet udspillet.

I tredje periode led hjemmeholdets chancer for et comeback imidlertid et knæk, da de ikke helt kunne fortsætte de lovende takter fra første halvleg. De første fem minutter af anden halvleg var ellers flotte for Bears, der næsten havde indhentet Næstved.

Godt og vel halvvejs inde i tredje periode var udeholdet kun foran med tre point, 45-48, men så gik det helt galt for Bears. Næstved gik på et voldsom 2-17 run, og det afgjorde reelt set kampen.

Kampens mest scorende var Næstveds David Jean-Baptiste med 17 point. Holdkammeraten Webster Simeus satte 15 point på tavlen.

Topscorer for hjemmeholdet var det danske talent Tobias Mønsted med 14 point.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.