fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

VIDEO: Respektløst – Quincy Davis med høretelefoner under nationalmelodien

FIBA Asia Championship er i fuld gang, og selvom Taiwan ikke formåede at kvalificere sig videre til næste runde, har en af landsholdsspillerne, Quincy Davis, ihvertfald formået at trække overskrifter på anden vis.

Quincy Davis er en stjerne i Taiwansk basketball, og fik statsborgerskab i samme land tilbage i 2013. Men med sit seneste stunt ved FIBA Asia Championship, får han næppe nye fans i hans nye ”hjemland” Taiwan.

Under nationalmelodien valgte Davis nemlig at beholde hørertelefonerne i ørerne, som det kan ses herunder i videoen.

Det er umiddelbart ikke kommet frem om Davis stod og hørte musik, eller om mp3 afspilleren var slukket under nationalmelodien. Uanset hvad ser det ret så respektløst ud.

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....

FIBA World Cup

USA måtte se sig slået af Tyskland i semifinalen, og ifølge den amerikanske cheftræner, Steve Kerr, er det et udtryk for en basketballverden, der...

FIBA

Tyskland skal søndag spille om VM-guld mod Serbien, efter de fredag leverede en historisk sensation mod USA. Tyskland vandt kampen med 111-113 og er...

FIBA

Tysklands Dennis Schröder var alt andet end tilfreds med sig selv efter Tysklands VM-kvartfinalesejr mod Letland på 81-79. Tyskland er videre til semifinalerne, men...