fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

VIDEO: Okoye knuser glasset ved AfroBasket efter dunkforsøg

Der var ikke meget spænding i kampen mellem Uganda og Nigeria i slutningen af kampen, men en lille detalje gav da lidt action til tilskuerne.

Med 2:17 tilbage af fjerde periode måtte kurvene udskiftes ved AfroBasket i kampen mellem de to lande.

Læs også: Gorgui Deng dominerer ved AfroBasket 2015

Nigerianske, Stan Okoye, knækkede nemlig glasset på kurven efter et dunkforsøg. Kampen var allerede på det tidspunkt afgjort og den korte pause havde ingen påvirkning på kampen. Nigeria vandt kampen over Uganda 98-59.

Det er ikke så tit det sker, og derfor fortjener videoen at blive set. Stan Okoye knækkede nemlig glasset på kurven efter et dunkforsøg ved AfroBasket.

Foto: Video Screenshot

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Internationalt

Fra den 1-4 juni vil danske Andreas Rosenkrantz Holst deltage i den prestigefyldte camp ´Basketball Without Borders´, som er arrangeret af NBA og FIBA.

FIBA

FIBA har tirsdag offentliggjort en opdateret udgave af deres verdensrangliste, og Danmark er faldet to placeringer siden sidste udgave.

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

FIBA

Det danske Damelandshold må undvære Sofie Tryggedsson i de to forestående EM-kvalifikationskamp på grund af coronavirus.

Eurobasket

Damelandstræner Jesper Krone har udtaget truppen til de vigtige EM-kvalifikationskampe i november.

Eurobasket

Det danske damelandshold skal en tur til Letland i november for at spille deres kvalifikationskampe til EM.

Eurobasket

Der har længe været uvished om, hvor herrelandsholdets kvalifikationskampe i november skal spilles, men FIBA har torsdag udmeldt, at danskerne skal en tur til...