fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Zalgiris kan drille Real Madrid

Dette tip er ikke for de sarte sjæle, da Real Madrid har været så svingende i den indeværende sæson, at de enten vinder med få point, eller eksploderer.

Dato: 15. januar 2016
Tid: 20:45

Kamp: Real Madrid – Zalgiris
Liga: Euroleague
Tip: Zalgiris +18.5
Bookmaker: Bet365
Odds: 1.71
Units: 4

De forsvarende Euroleague mestre fra Spanien, Real Madrid, har ikke vist den samme klasse, som i sidste sæson. Og i aften tager de hjemme imod Zalgiris, som de SKAL vinde over. Men formentligt ikke overbevisende.

De har indtil dags dato ikke haft en god turnering i Euroleague, og har i sæsonen 6 sejre og 6 nederlag, imens har litauerne altså haft en fin sæson, med 5 sejre og 7 nederlag.

Ironisk nok er Real Madrid dog rent faktisk, på trods af deres ekstremt svingende niveau, det andet bedst produktive hold, med et index rating på 99.5, fjerde mest scorende hold med 84.4 point pr. kamp, og tredje mest reboundene hold med de 37.2 rebounds pr. kamp.

Zalgiris der netop har fået en ny træner, den legendariske Sarunas ”Sara” Jasikevicius, er dog ikke et hold man skal undervurdere. Men er alligevel et hold, som spanierne nok skal slå, hvis de ønsker bare en smule respekt i denne sæson i turneringen.

De to hold mødte også hinanden i sidste sæson i fire omgange, hvor Real Madrid trak sig ud sejrrigt alle gange med henholdsvis 99-83, 71-88, 66-68 og 80-71. Skal vi kigge endnu længere tilbage i historien, så har Real Madrid vundet 11 ud af de sidste 12 opgør mod Zalgiris. Og netop disse cifre taler for at sejren til Madrid ikke bliver over 18 point.

Statistikmæssigt er Real Madrid dog langt foran Zalgiris. De rammer flere point (84.8 mod 69.0), tager flere rebounds (37.3 mod 33.9), og er også langt bedre til at fordele bolden på banen (20.1 mod 14.7 assists).

Derudover skyder spanierne også bedre end litauerne med 57% mod 48.6% for to point, samt bag straffekastslinien med 78.7% mod 75%. Det eneste sted litauerne er bedre, er bag trepointslinien hvor de skyder en smule bedre med 33.2% mod spaniernes 32.8%.

Vi satser på at Zalgiris kan drille de forsvarende mestre, men udelukker altså ikke et spansk eksplosion.

Foto: Igor Vujanovic – MojaCrvenaZvezda.net

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

EuroLeague

FC Barcelona har vist interesse for Juancho Hernangomez, som også har været et mål for Real Madrid til næste sæson, og ifølge de seneste...

FC Barcelona

Efter en mareridtstart kom FC Barcelona tilbage i kampen og sejrede mod ærkerivalerne Real Madrid. Barcelona vandt med 64-59.

EuroLeague

Real Madrids Guerschon Yabusele er blevet kåret som januars Most Valuable Player.

ASVEL

Real Madrid-profilen Guerschon Yabusele har tegnet en ny kontrakt med det spanske storhold.

EuroLeague

Real Madrids problemer med Covid-19 bliver større og større. Nu har Sergio Llull og Jefferey Taylor også testet positiv for Corona.