fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Serbien og Frankrig, tæt kamp i vente

Dagens kamp er vel nok VM’s første store kamp på programmet, hvor de forsvarende EM mestre fra Frankrig skal op i mod Serbien. Det bliver en spændende kamp der nok skal blive meget tæt.

Dato: 31-08-2014
Tid: 15:30

Kamp: Serbien – Frankrig
Tip: Serbien
Udbyder: Bet365
Odds: 1.62
Units: 3

Frankrig er uden Tony Parker, men de kan stadig spille som et hold hvilket de viste i kampen mod Brasilien trods et snævert nederlag. Frankrig vil helt sikkert at gøre det svært for serberne efter allerede i første kamp at have fået et nederlag, hvilket i sig selv jo ikke er godt hvis de vil have den bedste mulige placering i gruppen.

Serbien derimod har haft en rigtig fin optakt til VM med sejre over blandt andet netop Frankrig, Argentina, Tyrkiet med flere, og deres selvtillid er i top. De har gjort det før og de kan meget vel gøre det igen ved Frankrig. De er et hold der er sultne efter succes ved dette VM efter at have skuffet ved forrige slutrunde.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Statistikken kan vi i øjeblikket ikke bruge til meget da Frankrig og Serbien har spillet kampe mod to vidt forskellige modstandere når vi taler kvalitet. Men skulle man kigge på den så har Serbien været bedre både med skud, rebounding og bold håndteringen ift. assists.

Derudover kan man konkludere at Frankrigs spil kun gik igennem Nicolas Batum og Boris Diaw i kampen mod Brasilien. Kan serberne få lukket disse to ned, er der en meget god chance for at sejren kan hives i hus og den anden sejr i træk ved VM.

Se også: Se ALLE Spiltips ved at klikke her

(Foto: FIBA Europe – Castoria – Metlas)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Internationalt

David Efianayi, der tidligere har spillet for Bakken Bears og Horsens IC, deltog i går, onsdag, i den franske dunkekonkurrence, der blev afviklet i...

NBA

USA tog endnu engang guld ved mændenes olympiske basketball-turnering. Anført af Kevin Durant kunne de for fjerde gang bide i guldmedaljerne.

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

FIBA World Cup

Frankrig og Australien mødtes søndag i et opgør om tredjepladsen. Nando De Colo og resten af holdet vandt efter et comeback over australierne med...

FIBA World Cup

Serbien's VM blev en fiasko, men en af landsholdets største profiler Bogdan Bogdanovic har dog alligevel en smule at glæde sig over.

FIBA World Cup

Succestræneren Sasha Djordjevic forlader det serbiske landshold.

FIBA World Cup

Luis Scola var dagens mand i skysovs, da han bragte Argentina i VM-finalen med en kæmpe double-double.