Bears Academy sender BMS Herlev Wolfpack ud af pokalen efter overbevisende sejr

Bears Academy afgjorde kampen i tredje periode, hvorfor de er klar til kvartfinalen i Pokalturneringen efter en sejr på 91-63 over BMS Herlev Wolfpack.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Hertil aften tog Bears Academy en meget overbevisende sejr på 91-63 over BMS Herlev Wolfpack, da de to mødtes i Pokalturneringens ottendedelsfinale. Det startede ligebyrdigt, men Bears Academy trak fra i løbet af anden periode og så sig ikke tilbage derefter.

Kampen var planlagt til at blive spillet den 18. december, men kampen blev udskudt, da Bears Academy-holdet gik i selvisolation. Dette skyldes, at Bears Academy havde mødt Værløse Blue Hawks få dage forinden, og efterfølgende var en spiller fra Værløse-mandskabet blevet testet positiv for COVID-19.

Tredje periode var afgørelsens time

Kampens startede meget lige, hvor føringen skiftede mellem de to mandskaber de første 10 minutter. Herefter tog Bears Academy teten og bragte sig foran, da man vandt anden periode med 25-15 og kunne gå ind til anden halvleg med en føring på 46-35.

Selvom Bears Academy havde vist de bedste takter, var udeholdet fra Herlev ikke langt fra og kunne stadig ane hjemmeholdet.

Dette fik dog en brat ende for Wolfpack, da Bears Academy trykkede på i tredje periode og definitivt lukkede kampen, da man vandt perioden med hele 25-9.

Med 10 minutter igen og et forspring på 27 point blev det mere eller mindre til en formalitetssag, før at Bears Academy kunne fejre, at de er videre til kvartfinalen.

Brandvarme Bro

Kampens helt store profil var hjemmeholdets Mads Bro, der lavede 24 point og ramte seks ud af sine otte forsøg bag 3-pointslinjen. Derudover havde amerikanske Keane Thomann også en væsentlig ære i, at Bears kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med sine 17 point, 11 rebounds og 6 assists.

Hos gæsterne var bedste mand Devin Thomas, der står noteret for 18 point og 8 rebounds.

 

Se andre spændende artikler