fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalfinaleklar

Bakken Bears er det første hold klar til pokalfinalen, der løber af stablen den 17. april. Bakken Bears besejrede lørdag Team FOG Næstved med 89-99. Modstanderen i finalen hedder Randers Cimbria eller Svendborg Rabbits.

Foto: fiba.basketball

Back-to-back-to-back

Bakken Bears er i pokalfinalen for tredje år i streg. Det står klart, efter at aarhusianerne lørdag eftermiddag på udebane besejrede Team FOG Næstved med 89-99

Det var dog ikke a walk in the park for de forsvarende pokalmestre, der især i første halvleg fik kamp til stregen af det sydsjællandske mandskab, der gik til pause foran med 51-48.

Næstved, anført af amerikanske Vincent Bailey, der satte 13 point på tavlen for Team FOG i første halvleg, havde fået en god start på det skæbnesvangre opgør, men Bakken Bears var lige i hælene på Næstved, der jagtede deres første pokalfinaleplads siden triumfen i 2017, hvor de tog pokaltitlen med en sejr over Horsens IC.

Bjørnene fra ´Smilets By´ tog en smule over i anden halvleg, men det var fortsat jævnbyrdigt. Det var først med omkring fire minutter tilbage af semifinalen, at Bakken Bears for alvor fik slået et hul ned til hjemmeholdet, der ellers spillede en flot kamp og gjorde sit for at gøre det svært for de dominerende Bakken Bears.

Det blev dog heller ikke i år, at Team FOG Næstved fik mulighed for at hente den anden pokaltitel i klubbens historie.

Bakken Bears vandt semifinalen med cifrene 89-99.

Kampens topscorer var Team FOG Næstveds Vincent Bailey med 25 point. Næstmestscorende spiller for værterne var Brevin Pritzl med 19 point. Pritzl skød 5 for 8 fra distancen.

Topscorer for Bakken Bears var Jarred Ogungbemi-Jackson med 24 point. Ryan Evans scorede 21 point.

Pokalfinalen finder sted den 17. april i Forum Horsens. Modstanderen er enten Randers Cimbria eller Svendborg Rabbits. Randers og Svendborg skulle ligeledes have spillet deres pokalsemifinale i dag, lørdag, men grundet Coronasmitte i den kronjyske lejr blev deres kamp udsat til et senere tidspunkt.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.