Årets pokalfinaler afvikles i Påsken

Årets pokalfinaler kommer ikke til at blive spillet d. 6 marts som planlagt. DBBF har nemlig rykket pokalfinalerne knap en måned, da man har et håb om fans på lægterne.
Foto: DBBF
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den 6. marts skulle Forum Horsens danne rammen om årets pokalfinaler, hvor BK Amager og BMS Herlev Wolfpack mødes på kvindesiden, mens Bakken Bears og Horsens IC tørner sammen i herrernes pokalfinale.

Vi må dog vente indtil påskelørdag d.3 april, før at konfettien skydes af og pokalerne løftes i Forum Horsens, skriver Danmarks Basketball Forbund i en pressemeddelse. Pokalfinalerne er rykket knap en måned, da DBBF håber, at årets finaler ikke kommer til at blive spillet i en Corona-tom hal.

“Vi håber, at vi med udskydelsen på en lille måned kan have i hvert fald nogle tilskuere i hallen påskelørdag. En pokalfinale skal være et festligt højdepunkt på året og selv nogle få tilskuere fra hver klub vil løfte stemningen. Skulle det ikke være muligt, er vi glade for at basketfans kan se kampene hjemme i stuerne,” fortæller Thomas Johansen, Konstitueret leder for DBBF.

I pressemeddelsen skriver Danmarks Basketball Forbund også, at Tv2 Sport igen har sikret sig rettighederne til at sende pokalfinalerne.

Se andre spændende artikler