fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Podcast: Dansker-update #1

Fulltalk er tilbage, og i dette afsnit danner vi os et overblikket over de danske præstationer ude på den europæiske basketballscene i den forgangne uge, hvor spillere som Iffe Lundberg, Shavon Shields, Asbjørn Midtgaard og mange flere var i aktion.

Fullcourt´s faste podcast-deltager Alexander Christiansen og Basketligaredaktør Sebastian Pfaff vender i denne episode blikket mod de danskere spillere, der har adresse rundt omkring i Europa, og ser, hvordan deres kampe i ugens løb er gået. God fornøjelse.

Podcasten kan også høres på Spotify eller Apple Podcast ved at søge på “Fulltalk”.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

CSKA Moscow

Se top 10 plays i VTB United League lige her. Ugens udgave er med dansk deltagelse i form af Iffe Lundberg, der assisterede sin...

Internationalt

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update, og i denne uge har der været en del danskere i aktion. God...

Internationalt

Nikita Kurbanov er ny indehaver af kamprekorden i VTB United League. Kurbanov´s kamprekord er i skrivende stund på 295.

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

NBA

Sebastian Pfaff og Alexander Christiansen er tilbage i studiet til en snak om basketball. Sæsonen i NBA er i fuld gang, og derfor er...

Landshold

Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff er tilbage med endnu en dansker-update. Denne uges opdatering er imidlertid en kort en af slagsen, da der har...

Internationalt

NBA-legenden Marc Gasol skifter til Basquet Girona i hjemlandet Spanien, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Mads Bonde Stürup.

Internationalt

"Super Mario", bedre kendt som Mario Hezonja, er blevet kåret som Most Valuable Player i VTB United League for November.