fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Vind billetter til landskampen mellem Danmark og Makedonien

Danmark skyder i denne måned kvalifikationen til Eurobasket 2015 igang, og du kan stadig nå at få en plads til nogle af landsholdets allervigtigste kampe i nyere tid.

I samarbejder med DBBF udlodder vi to billetter til landskampen mellem Danmark og Makedonien den 13. august 2014 i Forum Horsens med kampstart kl. 19.30. Det eneste i skal gøre er at svare på et enkelt spørgsmål!

Den heldige vinder får direkte besked via mail, og vil efterfølgende blive kontaktet og få tilsendt billetterne pr. mail, som herefter skal printes ud og fremvises i hallen.

Spørgsmål: Hvem vandt Eurobasket (EM) i 2013?

Skriv svaret i tekstfeltet herunder og skriv ”Konkurrence” i emnefeltet. Husk at angive det rigtige navn og email adresse for at kunne vinde billetterne. Vi trækker lod blandt alle deltagere der har svaret rigtigt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

(Konkurrencen udløber den 8. august. Præmien har en samlet værdi på 190 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter, eller andre præmier)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...