fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Vind billetter til landskampen mellem Danmark og Makedonien

Danmark skyder i denne måned kvalifikationen til Eurobasket 2015 igang, og du kan stadig nå at få en plads til nogle af landsholdets allervigtigste kampe i nyere tid.

I samarbejder med DBBF udlodder vi to billetter til landskampen mellem Danmark og Makedonien den 13. august 2014 i Forum Horsens med kampstart kl. 19.30. Det eneste i skal gøre er at svare på et enkelt spørgsmål!

Den heldige vinder får direkte besked via mail, og vil efterfølgende blive kontaktet og få tilsendt billetterne pr. mail, som herefter skal printes ud og fremvises i hallen.

Spørgsmål: Hvem vandt Eurobasket (EM) i 2013?

Skriv svaret i tekstfeltet herunder og skriv ”Konkurrence” i emnefeltet. Husk at angive det rigtige navn og email adresse for at kunne vinde billetterne. Vi trækker lod blandt alle deltagere der har svaret rigtigt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

(Konkurrencen udløber den 8. august. Præmien har en samlet værdi på 190 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter, eller andre præmier)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fredag kvalificerede Sydsudan sig til VM for første gang nogensinde, og Horsens ICs Koch Bar havde en stor andel i landets sejr mod Senegal,...

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Eurobasket

Søndag sluttede det danske landsholds EM-kvalifikation med en sejr mod Montenegro, og sejren vækker optimisme hos holdet største stjerne, Maria Jespersen, der spår det...

Eurobasket

Tirsdag blev der trukket lod til sommerens EM-slutrunder for ungdomslandshold. Se, hvem de danske talenter skal op imod til sommer, her.

Eurobasket

Jesper Krone, der førte Danmark til EM for små nationer-titlen i 2018, stopper som landstræner efter fem år.

Eurobasket

Søndag aften spillede det danske kvindelandshold deres sidste kamp i FIBA Women’s EUROBASKET 2023 Qualifiers, da de på udebane mødte Montenegro. De danske kvinder...

Eurobasket

Klokken 20 går det løs. Det danske kvindelandshold skal forsøge at tage revanche over Montenegro. Find link til kampen i artiklen.