fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bears Academy

Værløse Blue Hawks forlænger flot sæsonstart med sejr over Academy

Værløse Blue Hawks besejrede Bears Academy i en af lørdagens opgør i Basketligaen. Kampen sluttede 85-78 til hjemmeholdet.

Foto: Heinzefoto

Værløse Blue Hawks har fået en rigtig fin start på sæsonen. Siden deres første kamp, der sluttede med et nederlag til Næstved, så har klubben kun vundet deres kampe. Modstanderne fra Bears Academy har ikke fået den samme gode start, men de har spillet godt op mod nogle af ligaens tophold, og så har klubben også slået en Basketliga-rekord i denne sæson.

Det blev Værløse Blue Hawks, som kunne forsætte deres flotte stime med en sejr over Bears Academy. Kampen mellem de to talentfulde mandskaber sluttede 85-78 til Blue Hawks.

Afgjort til sidst

Det var et tæt opgør mellem Blue Hawks og Bears, og de var tæt i kampen tredje første perioder. Inden kampens fjerde periode, var stillingen 58-60 til gæsterne fra Aarhus. Men sidste periode blev afgørende for kampen. Værløse Blue Hawks satte deres scoringer et gear op, og de fik lukket kampen på hjemmebanen i Søndersøhallen.

Efter 40 minutters basketball var stillingen 86-78 til Værløse Blue Hawks.

Kampens topscorer

Der var en masse spillere, som var med i toppen af listen med de højtscorende spillere. Magnus Madsen og Tobias Hemmersam lavede begge 20 point i kampen. Men de blev en af Værløses store profiler, der løb med titlen, som kampens topscorer. Mikkel Hauge sluttede kampen med 21 point.

Næste runde

Bears Academy skal spille allerede på fredag igen, hvor de får besøg af Randers Cimbria. Den kamp bliver spillet fredag den 13. klokken 18:30.

Lørdag skal Værløse på udebanetur, hvor de skal møde BMS Herlev. Det opgør bliver fløjtet i gang klokken 15:30 på lørdag.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...