fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede to point med storsejr

Onsdagens opgør i Basketligaen endte med en storsejr til Team FOG Næstved. Holdet fra sydsjælland vinder 109-74 over københavnerne.

Foto: Robert Piil

7. december var sidste gang Team FOG Næstved var i aktion. Så med næsten en måned uden kamp, var det spændende at se om holdet fra sydsjælland stadig kunne spille op til den tredjeplads, som de lige nu ligger på i Basketligaen. Aftenens modstander var theView Copenhagen, som senest var i aktion d. 30 december imod Svendborg.

På trods af det den lange tid mellem kampene formåede Team FOG Næstved at levere en super velspillet kamp, og det resulterede i en storsejr over theView Copenhagen. 109-74 til Næstved sluttede onsdagens kamp i Basketligaen.

Kampens topscorer blev Team FOG Næstveds nummer 15, Kameron Williams. Williams sluttede kampen med 24 point.

Kigger man på kampens statistikker, så bliver det også klart, at det blev en storsejr til hjemmeholdet. Næstved skyder 41 procent bag trepointslinjen, og Copenhagen ramte kun 24 procent af skudene fra distancen. Det var ikke kun skudstatikkerne, hvor Næstved var dominerede. De tog flere rebounds og lavede flere assists i kampen.

Team FOG Næstved nåede at lave 109 point i kampen. Det lykkedes, fordi Næstved havde fem spillere, som scorede mere end 10 point. Kameron Williams (24), Bubu Pal0 (19), Vincent Bailey (17), Brevin Pritzl (14) og Martin Poulsen (14).

Næste gang Team FOG Næstved skal i aktion, er når de på søndag tager imod Horsens IC i pokalturneringen. theView Copenhagen næste kamp er på lørdag, hvor de skal møde Randers Cimbria i pokalturnerigen.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...