fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede to point med storsejr

Onsdagens opgør i Basketligaen endte med en storsejr til Team FOG Næstved. Holdet fra sydsjælland vinder 109-74 over københavnerne.

Foto: Robert Piil

7. december var sidste gang Team FOG Næstved var i aktion. Så med næsten en måned uden kamp, var det spændende at se om holdet fra sydsjælland stadig kunne spille op til den tredjeplads, som de lige nu ligger på i Basketligaen. Aftenens modstander var theView Copenhagen, som senest var i aktion d. 30 december imod Svendborg.

På trods af det den lange tid mellem kampene formåede Team FOG Næstved at levere en super velspillet kamp, og det resulterede i en storsejr over theView Copenhagen. 109-74 til Næstved sluttede onsdagens kamp i Basketligaen.

Kampens topscorer blev Team FOG Næstveds nummer 15, Kameron Williams. Williams sluttede kampen med 24 point.

Kigger man på kampens statistikker, så bliver det også klart, at det blev en storsejr til hjemmeholdet. Næstved skyder 41 procent bag trepointslinjen, og Copenhagen ramte kun 24 procent af skudene fra distancen. Det var ikke kun skudstatikkerne, hvor Næstved var dominerede. De tog flere rebounds og lavede flere assists i kampen.

Team FOG Næstved nåede at lave 109 point i kampen. Det lykkedes, fordi Næstved havde fem spillere, som scorede mere end 10 point. Kameron Williams (24), Bubu Pal0 (19), Vincent Bailey (17), Brevin Pritzl (14) og Martin Poulsen (14).

Næste gang Team FOG Næstved skal i aktion, er når de på søndag tager imod Horsens IC i pokalturneringen. theView Copenhagen næste kamp er på lørdag, hvor de skal møde Randers Cimbria i pokalturnerigen.

 

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...