fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede to point med storsejr

Onsdagens opgør i Basketligaen endte med en storsejr til Team FOG Næstved. Holdet fra sydsjælland vinder 109-74 over københavnerne.

Foto: Robert Piil

7. december var sidste gang Team FOG Næstved var i aktion. Så med næsten en måned uden kamp, var det spændende at se om holdet fra sydsjælland stadig kunne spille op til den tredjeplads, som de lige nu ligger på i Basketligaen. Aftenens modstander var theView Copenhagen, som senest var i aktion d. 30 december imod Svendborg.

På trods af det den lange tid mellem kampene formåede Team FOG Næstved at levere en super velspillet kamp, og det resulterede i en storsejr over theView Copenhagen. 109-74 til Næstved sluttede onsdagens kamp i Basketligaen.

Kampens topscorer blev Team FOG Næstveds nummer 15, Kameron Williams. Williams sluttede kampen med 24 point.

Kigger man på kampens statistikker, så bliver det også klart, at det blev en storsejr til hjemmeholdet. Næstved skyder 41 procent bag trepointslinjen, og Copenhagen ramte kun 24 procent af skudene fra distancen. Det var ikke kun skudstatikkerne, hvor Næstved var dominerede. De tog flere rebounds og lavede flere assists i kampen.

Team FOG Næstved nåede at lave 109 point i kampen. Det lykkedes, fordi Næstved havde fem spillere, som scorede mere end 10 point. Kameron Williams (24), Bubu Pal0 (19), Vincent Bailey (17), Brevin Pritzl (14) og Martin Poulsen (14).

Næste gang Team FOG Næstved skal i aktion, er når de på søndag tager imod Horsens IC i pokalturneringen. theView Copenhagen næste kamp er på lørdag, hvor de skal møde Randers Cimbria i pokalturnerigen.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.