fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede to point med storsejr

Onsdagens opgør i Basketligaen endte med en storsejr til Team FOG Næstved. Holdet fra sydsjælland vinder 109-74 over københavnerne.

Foto: Robert Piil

7. december var sidste gang Team FOG Næstved var i aktion. Så med næsten en måned uden kamp, var det spændende at se om holdet fra sydsjælland stadig kunne spille op til den tredjeplads, som de lige nu ligger på i Basketligaen. Aftenens modstander var theView Copenhagen, som senest var i aktion d. 30 december imod Svendborg.

På trods af det den lange tid mellem kampene formåede Team FOG Næstved at levere en super velspillet kamp, og det resulterede i en storsejr over theView Copenhagen. 109-74 til Næstved sluttede onsdagens kamp i Basketligaen.

Kampens topscorer blev Team FOG Næstveds nummer 15, Kameron Williams. Williams sluttede kampen med 24 point.

Kigger man på kampens statistikker, så bliver det også klart, at det blev en storsejr til hjemmeholdet. Næstved skyder 41 procent bag trepointslinjen, og Copenhagen ramte kun 24 procent af skudene fra distancen. Det var ikke kun skudstatikkerne, hvor Næstved var dominerede. De tog flere rebounds og lavede flere assists i kampen.

Team FOG Næstved nåede at lave 109 point i kampen. Det lykkedes, fordi Næstved havde fem spillere, som scorede mere end 10 point. Kameron Williams (24), Bubu Pal0 (19), Vincent Bailey (17), Brevin Pritzl (14) og Martin Poulsen (14).

Næste gang Team FOG Næstved skal i aktion, er når de på søndag tager imod Horsens IC i pokalturneringen. theView Copenhagen næste kamp er på lørdag, hvor de skal møde Randers Cimbria i pokalturnerigen.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.