fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits tog pligtsejre

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Foto: Bent Adolfsen

To af ligaens top hold mødte to hold, der ikke er kommet lige så godt igang, da to af onsdagens opgør blev spillet. Svendborg Rabbits mødte BMS Herlev, og Team FOG Næstved tog imod BK Amager. Der var ingen overraskelser i de kampe. Svendborg Rabbits slog BMS med 73-88, men Team FOG Næstved vandt med 113-87.

Svendborg Rabbits sejrede med debutant

Da de sydfynske kaniner var taget en tur over Storebæltsbroen for at spille mod BMS Herlev. Det blev til en flot sejr til Rabbits, der sikrede sig andenpladsen i ligaens efter kampen.

Op til denne kamp havde Svendborg Rabbits afsløret, at de for første gang kunne have deres nyankommne spiller, Dylan Penn, med på holdkortet. Han fik en flot start på sin Svendborg-karriere, da han kom fra bænken og spillede 20 minutter i kampen, hvor han lavede 13 point, 2 rebounds og 1 assists.

Svendborgs kollektiv spillede genrelt en flot kamp, hvor de fleste lavede en masse point, men det blev dog deres helt store profil, Jaedon Willis, der sluttede som topscorer. Han lavede 18 point. Han skal dog dele titlen med en BMS Herlev spiller. For den altid leveringsdygtige, Jaden Edwards, sluttede også kampen med 18 point.

Ny Amager-profil med god start i nederlag til Næstved

Det var ikke kun Svendborg, som havde en ny spiller med. For BK Amager havde også en debutant med. Deres nye spiller Andrew Sims spillede sin første kamp for klubben. Selvom det blev til et stort nederlag, så spillede Sims en rigtig flot kamp. Han sluttede kampen med 27 point, 5 assists og 3 rebounds.

For Team FOG Næstved var det nogle af deres største profil, som viste sig meget frem i sejren. Både Eric Ayala og Gus Okafor spillede en god kamp, hvor de begge satte en del point på tavlen. Eric Ayala sluttede kampen med 30 point, mens Gus Okafor lavede 20 point. Der var dog stadig flere af Næstveds spillere, som også sluttede kampen med et tocifret antal point.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.