fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits tog pligtsejre

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Foto: Bent Adolfsen

To af ligaens top hold mødte to hold, der ikke er kommet lige så godt igang, da to af onsdagens opgør blev spillet. Svendborg Rabbits mødte BMS Herlev, og Team FOG Næstved tog imod BK Amager. Der var ingen overraskelser i de kampe. Svendborg Rabbits slog BMS med 73-88, men Team FOG Næstved vandt med 113-87.

Svendborg Rabbits sejrede med debutant

Da de sydfynske kaniner var taget en tur over Storebæltsbroen for at spille mod BMS Herlev. Det blev til en flot sejr til Rabbits, der sikrede sig andenpladsen i ligaens efter kampen.

Op til denne kamp havde Svendborg Rabbits afsløret, at de for første gang kunne have deres nyankommne spiller, Dylan Penn, med på holdkortet. Han fik en flot start på sin Svendborg-karriere, da han kom fra bænken og spillede 20 minutter i kampen, hvor han lavede 13 point, 2 rebounds og 1 assists.

Svendborgs kollektiv spillede genrelt en flot kamp, hvor de fleste lavede en masse point, men det blev dog deres helt store profil, Jaedon Willis, der sluttede som topscorer. Han lavede 18 point. Han skal dog dele titlen med en BMS Herlev spiller. For den altid leveringsdygtige, Jaden Edwards, sluttede også kampen med 18 point.

Ny Amager-profil med god start i nederlag til Næstved

Det var ikke kun Svendborg, som havde en ny spiller med. For BK Amager havde også en debutant med. Deres nye spiller Andrew Sims spillede sin første kamp for klubben. Selvom det blev til et stort nederlag, så spillede Sims en rigtig flot kamp. Han sluttede kampen med 27 point, 5 assists og 3 rebounds.

For Team FOG Næstved var det nogle af deres største profil, som viste sig meget frem i sejren. Både Eric Ayala og Gus Okafor spillede en god kamp, hvor de begge satte en del point på tavlen. Eric Ayala sluttede kampen med 30 point, mens Gus Okafor lavede 20 point. Der var dog stadig flere af Næstveds spillere, som også sluttede kampen med et tocifret antal point.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...