fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter forstærkning

Team FOG Næstved har tirsdag forstærket deres trup med en ny powerforward/center. Thik Bol er ny mand på holdkortet hos ligaens førerhold.

Foto: Bent Adolfsen

Team FOG Næstved forstærker deres holdkort for resten af sæson med tilføjelsen af Thik Bol.

Tilføjelsen af Thik Bol kommer på baggrund af et ønske om at styrke Team FOG Næstved under kurven og i forsvaret.

Thik Bol har spillet collegebasketball for Southern Illinois University, inden han startede sin karriere som professionel i udlandet.

I sidste sæson spillede Thik Bol i Columbia, hvor han snittede 13,8 point og 12,3 rebounds. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Næstveds nye spiller kommer til klubben med dobbeltstatsborgerskab, både amerikansk og sudanesisk, så det bliver ikke et problem med de nuværende amerikanske spiller, som allerede er i truppen hos Team FOG Næstved.

Direktøren i Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller følgende om tilføjelsen af Thik Bol til klubbens Facebookside.

“Vi har ledt et godt stykke tid efter en stor mand mere under kurven. Vi vil gerne forbedre os fysisk under kurven og i reboundspillet. Indtil videre har det været en fornøjelse at vores spillere og stab lave et super stykke arbejde på banen. Da det er gået godt sponsormæssigt vil vi gerne styrke truppen. Det er uhyre tæt i toppen, men vi tror meget på vores hold og glæder os til den videre sæson,” siger Andreas Larsen til Team FOG Næstveds Facebookside.

 

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...