fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter forstærkning

Team FOG Næstved har tirsdag forstærket deres trup med en ny powerforward/center. Thik Bol er ny mand på holdkortet hos ligaens førerhold.

Foto: Bent Adolfsen

Team FOG Næstved forstærker deres holdkort for resten af sæson med tilføjelsen af Thik Bol.

Tilføjelsen af Thik Bol kommer på baggrund af et ønske om at styrke Team FOG Næstved under kurven og i forsvaret.

Thik Bol har spillet collegebasketball for Southern Illinois University, inden han startede sin karriere som professionel i udlandet.

I sidste sæson spillede Thik Bol i Columbia, hvor han snittede 13,8 point og 12,3 rebounds. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Næstveds nye spiller kommer til klubben med dobbeltstatsborgerskab, både amerikansk og sudanesisk, så det bliver ikke et problem med de nuværende amerikanske spiller, som allerede er i truppen hos Team FOG Næstved.

Direktøren i Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller følgende om tilføjelsen af Thik Bol til klubbens Facebookside.

“Vi har ledt et godt stykke tid efter en stor mand mere under kurven. Vi vil gerne forbedre os fysisk under kurven og i reboundspillet. Indtil videre har det været en fornøjelse at vores spillere og stab lave et super stykke arbejde på banen. Da det er gået godt sponsormæssigt vil vi gerne styrke truppen. Det er uhyre tæt i toppen, men vi tror meget på vores hold og glæder os til den videre sæson,” siger Andreas Larsen til Team FOG Næstveds Facebookside.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.