fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team Fog Næstved fortsætter fin sæsonstart med sejr på Amager

BK Amager må stadig vente på deres første sæson sejr, efter de måtte se sig slået af et velspillende Team Fog Næstved mandskab. BK Amager tabte kampen 58-107 til Næstved.

Foto: Robert Piil

Team FOG Næstved er kommet godt i gang, og de har vundet syv kampe ud af ni mulige. Helt den samme gode sæsonstart kan BK Amager ikke prale med at have haft. Det er ikke nemlig ikke lykkedes klubben fra Tårnby at vinde en kamp i sæsonen endnu. Kampen i dag blev heller ikke den, hvor BK Amager fik vendt heldet. De endte med at tabe 58-107 til klubben fra sydsjælland.

Til dagens kamp måtte gæsterne fra Næstved undvære deres nummer 22, Vincent Bailey. Han sad denne kamp over grundet sygdom.

Selv uden Bailey havde Næstved ingen problemer på udebanen. Allerede i første periode kunne man se, at Næstved ville tage sejren uden den helt store modstand. Det var starterne, Bubu Palo, Kameron Williams og Brevin Pritzel, som satte gang i kampen, og slog det hul ned til Amager, så kampen aldrig blev rigtig tæt og spænende. Men den skulle vise sig at blive særdeles underholdene alligevel. Første periode sluttede 11-31 til Team FOG.

I anden periode kom flere af Team FOGs bænk spillere i brug, og det blev en kæmpe succes. Martin Poulsen, Jeppe Madsen og Rasmus Blak kom i aktion og de fik alle scoret i perioden. Men anden periode blev den bedste for hjemmeholdet. De fik scoret 21 point i perioden, mens de kun scorede 37 point i de andre tre perioder. Men på trods af den fine periode af Amager udbyggede Næstved fortsat deres føring. Da holdene gik til pause stod der 32-59 på tavlen til udeholdet.

Tredje periode mindede en del om første periode i kampen. Næstved var dominerende, men det skyldes ikke, at Amager ikke fik sendt nogle skud afsted. Bare ude på trepointslinjen afsluttede BK Amager otte gange, men det var kun én af afslutningerne, som gik i. Perioden sluttede 42-85.

Tændning til det sidste

Selvom kampen forlængst var vundet af udeholdet, og holdene bare kunne spille lidt stille og roligt basketball indtil slutsignalet lød, så blev fjerde periode den mest intense periode i hele kampen. Team FOG Næstved gav starterne noget hvile, så det var en line-up kun bestående af bænkspiller, som spillede store dele af fjerde periode. Og de ville vise, hvad de kunne nu hvor de fik chancen. Specielt én spiller fra Team FOG Næstved leverede kampens highlight. Det var Peter Beier-Christiansen, som modtog bolden af Frederik HN, hvorefter Peter sætter af og dunker over Tomas Bjarkeson. Næstved-bænken gik amok og Peter scorede sine første to point i kampen med manér. Men Peter er ikke den eneste unge Næstvedspiller, som kom i fokus. For med to minutter og tredive sekunder tilbage var Rasmus Blak og Jordan Dallas oppe og toppes. Det resulterede i en fejl til Jordan Dallas som var hans femte, og han skulle dermed forlade banen. Dallas måtte derfor se med fra sidelinjen, da kampen blev fløjtet af, og Næstved kunne fejr en sejr på 58-107.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kampens topscorer blev en Næstvedspiller, som tit er en af kampens højtscorende spiller, men han gjorde forholdsvist anonymt i kampen. Kameron Wiliams sluttede kampen af med 19 point, og han skød hele 75 procent bag trepointslinjen.

 

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...