fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team Fog Næstved fortsætter fin sæsonstart med sejr på Amager

BK Amager må stadig vente på deres første sæson sejr, efter de måtte se sig slået af et velspillende Team Fog Næstved mandskab. BK Amager tabte kampen 58-107 til Næstved.

Foto: Robert Piil

Team FOG Næstved er kommet godt i gang, og de har vundet syv kampe ud af ni mulige. Helt den samme gode sæsonstart kan BK Amager ikke prale med at have haft. Det er ikke nemlig ikke lykkedes klubben fra Tårnby at vinde en kamp i sæsonen endnu. Kampen i dag blev heller ikke den, hvor BK Amager fik vendt heldet. De endte med at tabe 58-107 til klubben fra sydsjælland.

Til dagens kamp måtte gæsterne fra Næstved undvære deres nummer 22, Vincent Bailey. Han sad denne kamp over grundet sygdom.

Selv uden Bailey havde Næstved ingen problemer på udebanen. Allerede i første periode kunne man se, at Næstved ville tage sejren uden den helt store modstand. Det var starterne, Bubu Palo, Kameron Williams og Brevin Pritzel, som satte gang i kampen, og slog det hul ned til Amager, så kampen aldrig blev rigtig tæt og spænende. Men den skulle vise sig at blive særdeles underholdene alligevel. Første periode sluttede 11-31 til Team FOG.

I anden periode kom flere af Team FOGs bænk spillere i brug, og det blev en kæmpe succes. Martin Poulsen, Jeppe Madsen og Rasmus Blak kom i aktion og de fik alle scoret i perioden. Men anden periode blev den bedste for hjemmeholdet. De fik scoret 21 point i perioden, mens de kun scorede 37 point i de andre tre perioder. Men på trods af den fine periode af Amager udbyggede Næstved fortsat deres føring. Da holdene gik til pause stod der 32-59 på tavlen til udeholdet.

Tredje periode mindede en del om første periode i kampen. Næstved var dominerende, men det skyldes ikke, at Amager ikke fik sendt nogle skud afsted. Bare ude på trepointslinjen afsluttede BK Amager otte gange, men det var kun én af afslutningerne, som gik i. Perioden sluttede 42-85.

Tændning til det sidste

Selvom kampen forlængst var vundet af udeholdet, og holdene bare kunne spille lidt stille og roligt basketball indtil slutsignalet lød, så blev fjerde periode den mest intense periode i hele kampen. Team FOG Næstved gav starterne noget hvile, så det var en line-up kun bestående af bænkspiller, som spillede store dele af fjerde periode. Og de ville vise, hvad de kunne nu hvor de fik chancen. Specielt én spiller fra Team FOG Næstved leverede kampens highlight. Det var Peter Beier-Christiansen, som modtog bolden af Frederik HN, hvorefter Peter sætter af og dunker over Tomas Bjarkeson. Næstved-bænken gik amok og Peter scorede sine første to point i kampen med manér. Men Peter er ikke den eneste unge Næstvedspiller, som kom i fokus. For med to minutter og tredive sekunder tilbage var Rasmus Blak og Jordan Dallas oppe og toppes. Det resulterede i en fejl til Jordan Dallas som var hans femte, og han skulle dermed forlade banen. Dallas måtte derfor se med fra sidelinjen, da kampen blev fløjtet af, og Næstved kunne fejr en sejr på 58-107.

Kampens topscorer blev en Næstvedspiller, som tit er en af kampens højtscorende spiller, men han gjorde forholdsvist anonymt i kampen. Kameron Wiliams sluttede kampen af med 19 point, og han skød hele 75 procent bag trepointslinjen.

 

 

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Randers Cimbria spillede sig lørdag aften i pokalfinalen, da de vandt på udebane mod Team FOG Næstved med 91-85.

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...