fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Storsejr til Milwaukee Bucks

Det endte med en storsejr på 30 points til Milwaukee Bucks, der måtte undvære Khris Middleton. Desværre er meldingen om Khris Middleton, at han forventes at sidde ude resten af serien.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Dette var første gang i fem år, at der skulle spilles slutspil i Chicago. Selvom Milwaukee Bucks måtte undvære Khris Middleton, så var der ingen slinger i valsen, da de i nat spillede imod Chicago Bulls i United Center. Det endte med en storsejr til Milwaukee. Kampen endte 111-81 til Bucks, der nu fører 2-1 i serien bedst af syv. Det blev Grayson Allen, som ramte 5 trepointsskud i kampen og endte med 22 points, der blev topscore i kampen. Nikola Vucevic blev den mest scorende spiller for Bulls med 19 points.

 

Det blev også en kamp, hvor Bucks kunne hvile flere af spillere. Alle frem startere for Bucks fik mellem 25-31 minutter. Det blev en af de kampe, hvor Bulls ikke rigtigt lykkes med noget. Bulls, der i de to seneste kampe har formodet at gøre kampene interessante og lykkes med at gøre det svært for Milwaukee at score og holde en fast rytme. Derimod gik alt som det skulle for Bucks. Milwaukee kom da også klart bedst fra start og efter første periode var Bucks foran 33-17. Giannis og Bucks gik i starten af anden periode på et 13-0 run, og ved halvleg stod der 60-41. Det blev dog ikke meget bedre i tredje periode for Bulls, der i løbet af perioden var bagud med 31 points. Da fjerde periode gik i gang, blev mange af de rutineret spillere skiftet ud, da forspringet var for stort at hente for Bulls.

 

Update på Khris Middleton

Khris Middleton forventes ikke at spille resten serien efter, at han i onsdagens nederlag udgik kampen med smerter i venstre knæ.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

NBA

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.

NBA

Selvom det er utroligt svært at forudsige hvad der kommer til at ske, har Fullcourt igen prøvet at forudsige hvem der ender op med...

Analyser

Giannis Antetokounmpo er glad. Det er han, fordi han nu får selskab af 7 x All-Star Damian Lillard, som er kommet til klubben i...