fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Sergio Llull sikrer Real Madrid sæsonens første trofæ

Sergio Llull og resten af Real Madrid, vandt 88-83 over Barcelona efter et flot comeback. Dermed sikrede de sig sæsonens første trofæ.

Real Madrid sikrede sig søndag aften sæsonens første trofæ, da de tørnede sammen med Barcelona i ACB Super Cuppen. Det spanske hovedstadsmandskab vandt 88-83, efter at have været nede med hele 19 point i midten af tredje periode. Men takket være Sergio Llull fik holdet vendt skuden og kunne i sidste ende kalde sig Super Cup-mestre.

Følelsesladet aften for Llull

Den spanske veteran Sergio Llull var særdeles velspillende i kampen og var en stor årsag til Real Madrids store comeback. Han endte med 24 point på knap 20 minutter. Således blev han valgt som kampens MVP, hvilket virkelig fik følelserne frem hos Llull.

Kampen blev spillet i den samme arena, hvor den 33-årige guard fik en “ACL Rapture” i forbindelse med en landskamp tilbage i 2017.

Andre spillerpræstationer, der er værd at nævne, var Vincent Pourier’s fine statline med 16 point og 11 rebounds.

Cory Higgins endte med 16 point, og Mirotic stod noteret for 12 point og 5 rebounds for Barcelona, som ikke har vundet Supercuppen siden 2015.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in FC Barcelona