fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

Rockets-spiller skal forlade boblen efter damebesøg

Danuel House Jr. har forladt boblen efter et besøg fra en ’uautoriseret gæst’ på hotelværelset i Orlando.

Foto: Tilemahos Efthimiadis - flickr.com

Siden tirsdag har NBA efterforsket Danuel House Jr.’s gøren og laden, efter det kom frem, at han angiveligt havde haft besøg af en kvinde, der tidligere har været en del af sundhedspersonalet i boblen. Nu er 27-årige House Jr., der spiller for Houston Rockets, blevet bedt om at forlade boblen.

Fredag aften udgav NBA en pressemeddelelse, hvor de medgiver, at en ’uidentificeret kvinde’ har tilbragt ’op til flere timer’ på House Jr.’s værelse. Det er dog stadig uklart, om det er NBA eller holdet – Houston Rockets – der har bedt House Jr. om at forlade boblen. I samme pressemeddelelse konkluderer NBA, at intet tyder på, at andre spillere eller personale har været i kontakt med den ubudne gæst.

Inden sæsonen blev genoptaget, udgav NBA mere end 100-siders retningslinjer for livet i NBA-boblen. Her var der lagt meget vægt på, at et brud på de strenge regler kunne medføre bøder eller suspendering. Først og fremmest fordi, at NBA tager pandemien meget alvorligt for spillernes og personalets skyld. Dernæst er boblen en kæmpestor investering fra NBA’s side, der kan lukkes ned på få sekunder, hvis blot én testes positiv.

House Jr. spillede hverken i kamp tre eller fire mod Los Angeles Lakers, og nu slutter sæsonen for bænkspilleren, der har scoret 10.5 point i gennemsnit i denne sæsons grundspil.

Lakers fører 3-1 over Rockets, der kæmper for overlevelse natten til søndag. Kampen kan ses klokken 02.00 på TV 2 Sport X.

Skrevet af

Har set - og selv spillet - basketball igennem 12 år. Holder med Los Angeles Lakers

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Klumme: Bronny James, der er søn af Lebron James, har meldt sig til NBA-draften 2024, efter han er kommet sig fra et hjertestop. Men...