fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

Rockets-spiller skal forlade boblen efter damebesøg

Danuel House Jr. har forladt boblen efter et besøg fra en ’uautoriseret gæst’ på hotelværelset i Orlando.

Foto: Tilemahos Efthimiadis - flickr.com

Siden tirsdag har NBA efterforsket Danuel House Jr.’s gøren og laden, efter det kom frem, at han angiveligt havde haft besøg af en kvinde, der tidligere har været en del af sundhedspersonalet i boblen. Nu er 27-årige House Jr., der spiller for Houston Rockets, blevet bedt om at forlade boblen.

Fredag aften udgav NBA en pressemeddelelse, hvor de medgiver, at en ’uidentificeret kvinde’ har tilbragt ’op til flere timer’ på House Jr.’s værelse. Det er dog stadig uklart, om det er NBA eller holdet – Houston Rockets – der har bedt House Jr. om at forlade boblen. I samme pressemeddelelse konkluderer NBA, at intet tyder på, at andre spillere eller personale har været i kontakt med den ubudne gæst.

Inden sæsonen blev genoptaget, udgav NBA mere end 100-siders retningslinjer for livet i NBA-boblen. Her var der lagt meget vægt på, at et brud på de strenge regler kunne medføre bøder eller suspendering. Først og fremmest fordi, at NBA tager pandemien meget alvorligt for spillernes og personalets skyld. Dernæst er boblen en kæmpestor investering fra NBA’s side, der kan lukkes ned på få sekunder, hvis blot én testes positiv.

House Jr. spillede hverken i kamp tre eller fire mod Los Angeles Lakers, og nu slutter sæsonen for bænkspilleren, der har scoret 10.5 point i gennemsnit i denne sæsons grundspil.

Lakers fører 3-1 over Rockets, der kæmper for overlevelse natten til søndag. Kampen kan ses klokken 02.00 på TV 2 Sport X.

Skrevet af

Har set - og selv spillet - basketball igennem 12 år. Holder med Los Angeles Lakers

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Nets ejer Joe Tsai står overfor en utrolig svær beslutning, som vil have store konsekvenser for Nets muligheder for at kæmpe med om mesterskabet...

Internationalt

Den danske basketballstjerne Iffe Lundberg skifter ifølge basketballmediet Sportando til italienske Virtus Bologona.

NBA

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

NBA

Iffe Lundberg forlader NBA, efter han ikke har fået tilbudt en kontrakt hos Phoenix Suns.

NBA

Offseason er lang og til tider uoverskuelig. Informationstrømmen kan virke uendelig. Derfor samler Fullcourt alt hvad der er værd at vide omkring kontraktforlængelser, rygter...

NBA

Årets NBA Summer League i Las Vegas kan muligvis ende med dansk deltagelse med hele to spillere i form af Iffe Lundberg og Asbjørn...

Houston Rockets

Efter to år i Houston Rockets og lidt spilletid, har klubben og Wall ingået et buy-out. Wall forventes at skrive kontrakt med Los Angeles...

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.