Rockets-spiller skal forlade boblen efter damebesøg

Danuel House Jr. har forladt boblen efter et besøg fra en ’uautoriseret gæst’ på hotelværelset i Orlando.
Foto: Tilemahos Efthimiadis - flickr.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Siden tirsdag har NBA efterforsket Danuel House Jr.’s gøren og laden, efter det kom frem, at han angiveligt havde haft besøg af en kvinde, der tidligere har været en del af sundhedspersonalet i boblen. Nu er 27-årige House Jr., der spiller for Houston Rockets, blevet bedt om at forlade boblen.

Fredag aften udgav NBA en pressemeddelelse, hvor de medgiver, at en ’uidentificeret kvinde’ har tilbragt ’op til flere timer’ på House Jr.’s værelse. Det er dog stadig uklart, om det er NBA eller holdet – Houston Rockets – der har bedt House Jr. om at forlade boblen. I samme pressemeddelelse konkluderer NBA, at intet tyder på, at andre spillere eller personale har været i kontakt med den ubudne gæst.

Inden sæsonen blev genoptaget, udgav NBA mere end 100-siders retningslinjer for livet i NBA-boblen. Her var der lagt meget vægt på, at et brud på de strenge regler kunne medføre bøder eller suspendering. Først og fremmest fordi, at NBA tager pandemien meget alvorligt for spillernes og personalets skyld. Dernæst er boblen en kæmpestor investering fra NBA’s side, der kan lukkes ned på få sekunder, hvis blot én testes positiv.

House Jr. spillede hverken i kamp tre eller fire mod Los Angeles Lakers, og nu slutter sæsonen for bænkspilleren, der har scoret 10.5 point i gennemsnit i denne sæsons grundspil.

Lakers fører 3-1 over Rockets, der kæmper for overlevelse natten til søndag. Kampen kan ses klokken 02.00 på TV 2 Sport X.

Se andre spændende artikler