fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

Rockets-spiller skal forlade boblen efter damebesøg

Danuel House Jr. har forladt boblen efter et besøg fra en ’uautoriseret gæst’ på hotelværelset i Orlando.

Foto: Tilemahos Efthimiadis - flickr.com

Siden tirsdag har NBA efterforsket Danuel House Jr.’s gøren og laden, efter det kom frem, at han angiveligt havde haft besøg af en kvinde, der tidligere har været en del af sundhedspersonalet i boblen. Nu er 27-årige House Jr., der spiller for Houston Rockets, blevet bedt om at forlade boblen.

Fredag aften udgav NBA en pressemeddelelse, hvor de medgiver, at en ’uidentificeret kvinde’ har tilbragt ’op til flere timer’ på House Jr.’s værelse. Det er dog stadig uklart, om det er NBA eller holdet – Houston Rockets – der har bedt House Jr. om at forlade boblen. I samme pressemeddelelse konkluderer NBA, at intet tyder på, at andre spillere eller personale har været i kontakt med den ubudne gæst.

Inden sæsonen blev genoptaget, udgav NBA mere end 100-siders retningslinjer for livet i NBA-boblen. Her var der lagt meget vægt på, at et brud på de strenge regler kunne medføre bøder eller suspendering. Først og fremmest fordi, at NBA tager pandemien meget alvorligt for spillernes og personalets skyld. Dernæst er boblen en kæmpestor investering fra NBA’s side, der kan lukkes ned på få sekunder, hvis blot én testes positiv.

House Jr. spillede hverken i kamp tre eller fire mod Los Angeles Lakers, og nu slutter sæsonen for bænkspilleren, der har scoret 10.5 point i gennemsnit i denne sæsons grundspil.

Lakers fører 3-1 over Rockets, der kæmper for overlevelse natten til søndag. Kampen kan ses klokken 02.00 på TV 2 Sport X.

Skrevet af

Har set - og selv spillet - basketball igennem 12 år. Holder med Los Angeles Lakers

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Atlanta Hawks

Prisen som ugens spiller i øst og vest fordelte sig på centeren Nikola Jokic og point guarden Trae Young.

NBA

Ifølge The Athletics Shams Charania vil Daryl Morey og Philadelphia 76'ers foretrække at beholde Ben Simmons til efter Trade Deadline, så de kan få...

NBA

Jayson Tatum scorede 51 points, da Boston Celtics besejrede Washington Wizards 116-87

NBA

NBA har suspenderet Grayson Allen efter den hårde fejl, som han lavede på Alex Caruso i kampen mellem Milwaukee Bucks og Chicago Bulls.

NBA

Se top 5 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Gary Payton II har fundet succes hos Golden State Warriors, men vejen til en fast kontrakt har været hård for den nu 29-årige guard.

NBA

Alex Caruso kommer ikke til at spille de næste seks til otte uger, da han har brækket sit håndled efter en hård fejl i...

NBA

Se top 5 highlights fra natten i NBA lige her.