fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Reggio Emilia blev for stor en mundfuld for Bakken

De med-rejste Bakken Bears fans kunne høres i alle perioder i kampen, men deres gode opbakning var ikke nok. Bakken Bears taber 92-72 til Reggio Emilia, og Bakkens eventyr i europæisk basketball er slut for denne gang.

Foto: fiba.basketball - FIBA Europe Cup

Vejlby Risskov Hallen får desværre ikke en europæisk finale i den her omgang. På trods af en sejr på hjemmebanen i sidste uge, så blev semifinalen endestationen for Bakken Bears. De taber 92-72 til Reggio Emilia på udebane i Bologna.

Italienerne kom flyende fra start, og spillede i et tempo, hvor Bakken Bears desværre ikke kunne følge med.  Der var simpelthen for stor forskel på de to mandskaber. Men kigger vi på kampen i Aarhus, så havde Reggio Emilia nok undervurderet, hvor gode Bakken Bears er. Den lektie havde italienerne taget til sig, og de viste, at det er dem, der er det bedre mandskab. Efter en god italiensk første periode var stillingen 31-10 til Reggio Emilia.

De fortsatte med at dominerede i anden periode, og det lignede en meget svær kamp for Bakken Bears, hvis de skulle spille finale i FIBA Europe Cup. Det lykkedes dog Bears at hente lidt ind på Reggio Emilia, inden de gik til pause. Anden periode sluttede 55-37 til hjemmeholdet.

Bedre tredje periode

Efter pausen kom Bakken Bears lidt bedre fra start. De havde mere styr på Reggio Emilia, men det var desværre ikke nok. Reggio Emilia kom nemmere til afslutningerne, end Bakken gjorde. Det betød at stillingen var 77-56, inden kampens sidste periode.

I fjerde periode var kampen nærmest afgjort, og det var tydeligt på spillerne på banen. Bakken Bears kæmpede alt hvad de har lært, men de kunne ikke matche italienernes niveau i dag. Kampen sluttede 92-72 til Reggio Emilio.

Det betyder, at de skal møde Bahcesehir College i FIBA Europe Cup finalen.

Kampens topscorer blev hjemmeholdets nummer 23, Justin Blake Johnson. Han lavede 16 point.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.