fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Reggio Emilia blev for stor en mundfuld for Bakken

De med-rejste Bakken Bears fans kunne høres i alle perioder i kampen, men deres gode opbakning var ikke nok. Bakken Bears taber 92-72 til Reggio Emilia, og Bakkens eventyr i europæisk basketball er slut for denne gang.

Foto: fiba.basketball - FIBA Europe Cup

Vejlby Risskov Hallen får desværre ikke en europæisk finale i den her omgang. På trods af en sejr på hjemmebanen i sidste uge, så blev semifinalen endestationen for Bakken Bears. De taber 92-72 til Reggio Emilia på udebane i Bologna.

Italienerne kom flyende fra start, og spillede i et tempo, hvor Bakken Bears desværre ikke kunne følge med.  Der var simpelthen for stor forskel på de to mandskaber. Men kigger vi på kampen i Aarhus, så havde Reggio Emilia nok undervurderet, hvor gode Bakken Bears er. Den lektie havde italienerne taget til sig, og de viste, at det er dem, der er det bedre mandskab. Efter en god italiensk første periode var stillingen 31-10 til Reggio Emilia.

De fortsatte med at dominerede i anden periode, og det lignede en meget svær kamp for Bakken Bears, hvis de skulle spille finale i FIBA Europe Cup. Det lykkedes dog Bears at hente lidt ind på Reggio Emilia, inden de gik til pause. Anden periode sluttede 55-37 til hjemmeholdet.

Bedre tredje periode

Efter pausen kom Bakken Bears lidt bedre fra start. De havde mere styr på Reggio Emilia, men det var desværre ikke nok. Reggio Emilia kom nemmere til afslutningerne, end Bakken gjorde. Det betød at stillingen var 77-56, inden kampens sidste periode.

I fjerde periode var kampen nærmest afgjort, og det var tydeligt på spillerne på banen. Bakken Bears kæmpede alt hvad de har lært, men de kunne ikke matche italienernes niveau i dag. Kampen sluttede 92-72 til Reggio Emilio.

Det betyder, at de skal møde Bahcesehir College i FIBA Europe Cup finalen.

Kampens topscorer blev hjemmeholdets nummer 23, Justin Blake Johnson. Han lavede 16 point.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.