fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Reggio Emilia blev for stor en mundfuld for Bakken

De med-rejste Bakken Bears fans kunne høres i alle perioder i kampen, men deres gode opbakning var ikke nok. Bakken Bears taber 92-72 til Reggio Emilia, og Bakkens eventyr i europæisk basketball er slut for denne gang.

Foto: fiba.basketball - FIBA Europe Cup

Vejlby Risskov Hallen får desværre ikke en europæisk finale i den her omgang. På trods af en sejr på hjemmebanen i sidste uge, så blev semifinalen endestationen for Bakken Bears. De taber 92-72 til Reggio Emilia på udebane i Bologna.

Italienerne kom flyende fra start, og spillede i et tempo, hvor Bakken Bears desværre ikke kunne følge med.  Der var simpelthen for stor forskel på de to mandskaber. Men kigger vi på kampen i Aarhus, så havde Reggio Emilia nok undervurderet, hvor gode Bakken Bears er. Den lektie havde italienerne taget til sig, og de viste, at det er dem, der er det bedre mandskab. Efter en god italiensk første periode var stillingen 31-10 til Reggio Emilia.

De fortsatte med at dominerede i anden periode, og det lignede en meget svær kamp for Bakken Bears, hvis de skulle spille finale i FIBA Europe Cup. Det lykkedes dog Bears at hente lidt ind på Reggio Emilia, inden de gik til pause. Anden periode sluttede 55-37 til hjemmeholdet.

Bedre tredje periode

Efter pausen kom Bakken Bears lidt bedre fra start. De havde mere styr på Reggio Emilia, men det var desværre ikke nok. Reggio Emilia kom nemmere til afslutningerne, end Bakken gjorde. Det betød at stillingen var 77-56, inden kampens sidste periode.

I fjerde periode var kampen nærmest afgjort, og det var tydeligt på spillerne på banen. Bakken Bears kæmpede alt hvad de har lært, men de kunne ikke matche italienernes niveau i dag. Kampen sluttede 92-72 til Reggio Emilio.

Det betyder, at de skal møde Bahcesehir College i FIBA Europe Cup finalen.

Kampens topscorer blev hjemmeholdets nummer 23, Justin Blake Johnson. Han lavede 16 point.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.