fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Reggio Emilia blev for stor en mundfuld for Bakken

De med-rejste Bakken Bears fans kunne høres i alle perioder i kampen, men deres gode opbakning var ikke nok. Bakken Bears taber 92-72 til Reggio Emilia, og Bakkens eventyr i europæisk basketball er slut for denne gang.

Foto: fiba.basketball - FIBA Europe Cup

Vejlby Risskov Hallen får desværre ikke en europæisk finale i den her omgang. På trods af en sejr på hjemmebanen i sidste uge, så blev semifinalen endestationen for Bakken Bears. De taber 92-72 til Reggio Emilia på udebane i Bologna.

Italienerne kom flyende fra start, og spillede i et tempo, hvor Bakken Bears desværre ikke kunne følge med.  Der var simpelthen for stor forskel på de to mandskaber. Men kigger vi på kampen i Aarhus, så havde Reggio Emilia nok undervurderet, hvor gode Bakken Bears er. Den lektie havde italienerne taget til sig, og de viste, at det er dem, der er det bedre mandskab. Efter en god italiensk første periode var stillingen 31-10 til Reggio Emilia.

De fortsatte med at dominerede i anden periode, og det lignede en meget svær kamp for Bakken Bears, hvis de skulle spille finale i FIBA Europe Cup. Det lykkedes dog Bears at hente lidt ind på Reggio Emilia, inden de gik til pause. Anden periode sluttede 55-37 til hjemmeholdet.

Bedre tredje periode

Efter pausen kom Bakken Bears lidt bedre fra start. De havde mere styr på Reggio Emilia, men det var desværre ikke nok. Reggio Emilia kom nemmere til afslutningerne, end Bakken gjorde. Det betød at stillingen var 77-56, inden kampens sidste periode.

I fjerde periode var kampen nærmest afgjort, og det var tydeligt på spillerne på banen. Bakken Bears kæmpede alt hvad de har lært, men de kunne ikke matche italienernes niveau i dag. Kampen sluttede 92-72 til Reggio Emilio.

Det betyder, at de skal møde Bahcesehir College i FIBA Europe Cup finalen.

Kampens topscorer blev hjemmeholdets nummer 23, Justin Blake Johnson. Han lavede 16 point.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er klar til semifinalen i ENBL, efter de onsdag sikrede en samlet sejr Newcastle Eagles. Det er fjerde gang i klubbens historie,...

Bakken Bears

Der var to kampe på programmet i Vejlby Risskov Hallen lørdag, da både Bears Academy og Bakken Bears havde hjemmebanekampe i denne runde. Begge...

Bakken Bears

Bakken Bears oplyser, at Darko Jukic ikke kommer mere i aktion i denne sæson på grund af en akillesenesskade.

Bakken Bears

Det lader til, at Horsens IC har fundet opskriften på sejr mod rivalerne Bakken Bears. Mandag besejrede HIC for anden gang i denne sæson...

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...