fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria slog BC Copenhagen i begge holds sæsondebut

BC Copenhagen havde taget den lange vej fra Nørrebro til Randers til en af lørdagens Basketligaopgør. Det opgør vandt Randers Cimbria i sidste ende, og sendte Copenhagen tilbage uden point. Kampen sluttede 95-78 til hjemmeholdet.

Foto: Sam´s Photos

Lørdag eftermiddag var det blevet Randers Cimbria og BC Copenhagens tur til at starte deres sæsoner i Basketligaen. Randers Cimbria har haft travl denne sommer med at hente både nye spillere, men også en ny, men kendt træner tilbage. Jimmy Moore er igen Cimbria træner. Men den hjemvendte træner var ikke på bænken til aftenens kamp. Selvom han ikke var at finde i Arena Randers, lykkedes det Cimbria at vinde overbevisende over københavnerne. Kampen sluttede 95-78 til kronjyderne.

Top præstationer

I lørdagens kamp i Arena Randers var der to spillere, som skilte sig ud med deres præstationer. Både Jonathan Klussmann og Andy Ramírez spillede en rigtig flot kamp. Det var dog den danske Randers guard, som sluttede med titlen som kampens topscorer. Klussmann lavede 30 point, og skød flotte procenter fra distancen. Klussmann sluttede med 66 procent ude bag trepointslinjen. Andy Ramírez scorede fem point mindre end Klussmann. Den spanske guard sluttede kampen med 25 point.

BC Copenhagen skal forsøge at hente deres første sejr på tirsdag i Nørrebro, når de får besøg af Team FOG Næstved. Den kamp kan ses på tirsdag den 27. september kl 18:00 i Nørrebrohallen.

Næste gang Randers Cimbria skal i aktion er den 29. september, når de skal et smuttur til sydfyn. Der venter Svendborg Rabbits, som ikke har fået så god en start på sæsonen. De tabte deres første kamp på udebane, da BK Amager overraskede og slog forrige sæsons pokalvindere.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Horsens IC og Randers Cimbria krydsede torsdag aften klinger i Forum Horsens i det, der skulle som blive en tæt kamp