fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Optakt: Intens pokalsemifinale i vente mellem Team FOG Næstved og Bakken Bears

Finalisterne til dette års pokalfinale skal findes. Team FOG Næstved har ikke været i finalen siden 2017, så de vil meget gerne have billetten, men deres modstander i semifinalen er bomstærke Bakken, som gerne vil have deres 14. pokalmesterskab

Foto: Robert Piil

Pokalsemifinalerne i DBBFs pokalturnering er lige om hjørnet. Det er holdene fra top fire i Basketligaen, som har kæmpet sig til sidste stop, inden den store finale den 17. april i Forum Horsens. Team FOG Næstved tager imod Bakken Bears, og Randers Cimbria skal møde Svendborg Rabbits på hjemmebanen i Arena Randers.

I denne artikel vil vi kigge på kampen mellem Team FOG Næstved og Bakken Bears.

Næstveds største kamp i sæsonen?

Denne semifinale kunne godt gå han at blive den største kamp for Team FOG Næstved spillerne i denne sæson. Det kan være en fordel for dem, hvis de bruger den energi, som sådan en kamp kan give. Selvfølgelig er det også en stor kamp for bjørnene, men de spiller europæisk basketball mod store modstandere, og mange af spillerne vandt det selv samme trofæ for et år siden, så måske kan de ikke skabe helt det samme energi og spændning omkring kampen, som Næstved spillerne burde kunne. I denne vigtige kamp får Team FOG Næstved en ekstra stringent at spille på. Che Bob er nemlig blevet spilleberettigede, så han er klar til at tørne ud i den hvide kampuniform for første gang. Det kan være vigtig for Team FOGs chance for videre avancement i pokalen med en spillere mere, som kan bidrage med 10+ point og 6-7 rebounds per kamp.

Er Bakken Bears “uovervindelige”?

Med 15 sejre i Basketligaen er Bakken Bears ubesejret i denne sæson. Samtidig har de spillet en meget godkendt sæson i det euroæiske også, derfor kan det virke som en umulig opgave at slå Bakken Bears. Sidst da de to klubber mødtes blev det til en super overbevisende sejr til Bears. De vandt med 23 point i en kamp, hvor Bakken fik lukket ned for nogle af profilerne i Næstved. Så hvis det lykkes Bakken at få lukket ned for bare en eller to af Næstveds stjernespillere, så er det selvskrevet at Bakken Bears vinder semifinalen, og er klar finalen til den 17. april i Forum Horsens.

Tidligere vindere

Både Bakken Bears og Team FOG Næstved har vundet den danske pokalturnering, så begge organisationer ved, hvad der skal til for at vinde i de afgørende stadier af pokalturneringen.

Første og eneste gang Team FOG har vundet var i 2017. Dengang hed profilerne Moritz Lanegger, Earnest Ross, Patrick Onwenu og Philip Nolan. Sidstnævnte scorede det afgørende straffekast i pokalfinalen, hvilket gjorde Næstved til pokalmestre. Godt nok har Næstved nogle dygtige spillere i denne sæson, som kan spille flotte kampe og scorer en masse point, men om selve holdet er godt nok til at slå Bakken Bears, og kvalificere sig til finalen, må tiden vise.

Sidste gang Bakken Bears vandt var det med profiler som Q.J Peterson, Adama Darboe, Ryan Evans og Tylor Ongwae. Man skal dog ikke lige så lang tilbage i tiden for at finde deres sidste pokaltitel til Aarhus-holdet, fordi det var i sidste års udgave af pokalturneringen. At Bakken Bears kan holde på profilere som Tylor Ongwae og Ryan Evans, som var med til i sidste års finale for Bakken Bears, er guld værd i dansk basketball. Spillerene kender hinanden og deres forskellige måder at spille på, det er en klar fordel i en semifinale og i en potentiel finale.

Aarhusiansk favoritværdighed

Bakken Bears må siges at være storfavoritter. Med 13 pokalmesterskaber i bagagen og en trup, som kender til de vigtige kamp, er de bedst forberedt til semifinalen og til finalen, hvis de kvalificere sig til den. Det betyder jo, at Team FOG Næstved må tage rollen som “under-dog”, men det er bedst ikke urealistik, at Næstved kan overaske alt og alle, og det er dem som skal møde enten Randers Cimbria eller Svendborg Rabbits i finalen.

Hvordan semifinalen ender finder vi ud af på lørdag klokken 15:00, hvor der er tip-off mellem Team FOG og Bakken Bears i Hal 1 i Næstved.

 

 

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.