fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Officelt: Iffe Lundberg skifter til Virtus Bologna

Iffe Lundberg har nu styr på den kommende sæson, hvor han skal spille i italienske Virtus Bologna.

I går skrev vi, at Iffe Lundberg har fundet sin nye klub, og nu er den for alvor officiel.

Iffe Lundberg skal spille for italienske Virtus Segafredo Bologna. Det er netop blevet offentliggjort på klubbens Instagram-konto.

Iffe Lundberg skriver under på en to-årig aftale med klubben – med en option på NBA efter et år. Det betyder, at han kan komme ud af sin kontrakt, hvis et NBA-hold melder sig på banen.

Ifølge Emiliano Carchia, der er basketballjournalist, skriver Iffe Lundberg under på den største danske kontrakt – nogensinde.

Ifølge et andet basketballmedie, Basketnews.com, ligger lønnen på 1,5 millioner Euro om året – hvilket svarer til omkring 11.1 millioner kroner.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag fyret cheftræner Sergio Scariolo for hans udtalelser på et pressemøde tidligere på ugen.

EuroLeague

Serge Ibaka, der har tilbragt de sidste 14 år i NBA, har angiveligt underskrevet en etårig kontrakt med EuroLeague-holdet Bayern München.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.

EuroLeague

Ifølge den italienske avis Resto del Carlino er der nyt i transfersagaen om Iffe Lundberg. Fredag skriver den italienske avis, at det tyrkiske Euroleague-hold...

EuroLeague

Virtus Bolognas sportsdirektør Paolo Ronci deltog tidligere på ugen i et interview med en italiensk radiostation, og her kom han ind på Iffe Lundbergs...

Nyhedsoversigt

Der var lagt op til et spændene opgør i Næstved Arena mellem Danmark og Schweiz. Danmark endte med at hive sejren hjem med cifrene...