fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Ny holdkammerat til Shavon Shields

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

Foto: Olimpiamilano.com

Trey Kell er ny mand hos Olimpia Milano, der spiller i den bedste italienske række og Euroleague. Kell har skrevet under med Milano på en halvandet år lang kontrakt.

Kell har tilbragt første halvdel af sæsonen hos Varese, men skiftet til Milano er nu en realitet. Hos Varese nåede Kell ti kampe, hvori den amerikanske guard leverede 15,3 point, 4,1 rebounds og 3,1 assists per kamp.

Trey Kell repræsenterer det syriske landshold. Han spillede to kampe for dem under Asian Cup 2020.

Udover ttalienske klubber har Trey Kell spillet i Igokea, Moncton Magic, Hong Kong Eastern og Stal Ostrow Wielkopolski.

Skrevet af

Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt hvor jeg primært dækker europæisk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

EuroCup

Tobias Jensen og Ratiopharm Ulm skal til oktober en tur til USA, når de møder NBA-holdet Portland Trail Blazers til en testkamp.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.