fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Ny holdkammerat til Shavon Shields

Italienske Olimpia Milano har forstærket truppen med Trey Kell.

Foto: Olimpiamilano.com

Trey Kell er ny mand hos Olimpia Milano, der spiller i den bedste italienske række og Euroleague. Kell har skrevet under med Milano på en halvandet år lang kontrakt.

Kell har tilbragt første halvdel af sæsonen hos Varese, men skiftet til Milano er nu en realitet. Hos Varese nåede Kell ti kampe, hvori den amerikanske guard leverede 15,3 point, 4,1 rebounds og 3,1 assists per kamp.

Trey Kell repræsenterer det syriske landshold. Han spillede to kampe for dem under Asian Cup 2020.

Udover ttalienske klubber har Trey Kell spillet i Igokea, Moncton Magic, Hong Kong Eastern og Stal Ostrow Wielkopolski.

Skrevet af

Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt hvor jeg primært dækker europæisk basket.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...