fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Medie: Raptors fører an i forhandlinger for Damian Lillard

Ifølge ESPN er Toronto Raptors lige nu det hold med de bedste muligheder for at trade for Damian Lilliard, som Miami Heat, Milwaukee Bucks, Boston Celtics og Chicago Bulls også har interesse i.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Damian Lillard er en ombejlet herre.

Efter den 33-årige stjernespiller bedte om at blive tradet væk fra Portland Trail Blazers, har det naturligvis fået flere NBA-hold til at overveje deres muligheder.

Her har tidligere rapporter givet tydeligt udtryk for, at Miami Heat er det eneste sted, han vil hen. Det er dog ikke det hold, som lige nu angiveligt fører forhandlingerne.

Ifølge ESPN er Toronto Raptors forrest i kampen for Lillard, hvor flere andre hold stadigvæk er interesseret. Udover Miami Heat er der her tale om Milwaukee Bucks, Boston Celtics og Chicago Bulls.

Lillards foretrukne destination er stadigvæk sidste års Eastern Conference Champions, Miami Heat. Det er dog ikke dem, der kan tilbyde Trail Blazers den bedste retur i en potentiel trade.

Her kan Heat ikke byde meget mere end Tyler Herro og et par draft-picks. De ville derfor nok blive nødt til at få involveret et tredje hold, hvis det skal lykkes.

Toronto Raptors har derimod massere af ungt talent at tilbyde. Her kan der blive involveret spillere som Pascal Siakam, Scottie Barnes, O.G. Anunoby eller førsteårsspillern Gradey Dick.

Beslutningen er i sidste ende op til Portland Trail Blazers, da Lillard er under kontrakt de næste tre år. De vil naturligvis forsøge at finde unge dygtige spillere, som de kan genopbygge holdet med.

ESPN forventer, at der vil blive fundet frem til en trade inden den 2. oktober, hvor der er medie-dag for de fleste hold.

Damian Lillard har tilbragt samtlige 11 år af sin NBA-karriere i Portland Trail Blazers. Her er han blevet All-Star syv gange og er den mest scorende spiller i holdets historie.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Eastern...

Chicago Bulls

Efter tre knæoperationer og 2,5 sæsoner uden for banen blev Lonzo Ball mødt af en stående klapsalve, da han i nat spillede sin første...

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.

Boston Celtics

Franske Evan Fournier vender retur til Europa efter mere end et årti i USA, hvor han spillede for fem forskellige klubber.

EuroCup

Tobias Jensen og Ratiopharm Ulm skal til oktober en tur til USA, når de møder NBA-holdet Portland Trail Blazers til en testkamp.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.