fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Medie: Raptors fører an i forhandlinger for Damian Lillard

Ifølge ESPN er Toronto Raptors lige nu det hold med de bedste muligheder for at trade for Damian Lilliard, som Miami Heat, Milwaukee Bucks, Boston Celtics og Chicago Bulls også har interesse i.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Damian Lillard er en ombejlet herre.

Efter den 33-årige stjernespiller bedte om at blive tradet væk fra Portland Trail Blazers, har det naturligvis fået flere NBA-hold til at overveje deres muligheder.

Her har tidligere rapporter givet tydeligt udtryk for, at Miami Heat er det eneste sted, han vil hen. Det er dog ikke det hold, som lige nu angiveligt fører forhandlingerne.

Ifølge ESPN er Toronto Raptors forrest i kampen for Lillard, hvor flere andre hold stadigvæk er interesseret. Udover Miami Heat er der her tale om Milwaukee Bucks, Boston Celtics og Chicago Bulls.

Lillards foretrukne destination er stadigvæk sidste års Eastern Conference Champions, Miami Heat. Det er dog ikke dem, der kan tilbyde Trail Blazers den bedste retur i en potentiel trade.

Her kan Heat ikke byde meget mere end Tyler Herro og et par draft-picks. De ville derfor nok blive nødt til at få involveret et tredje hold, hvis det skal lykkes.

Toronto Raptors har derimod massere af ungt talent at tilbyde. Her kan der blive involveret spillere som Pascal Siakam, Scottie Barnes, O.G. Anunoby eller førsteårsspillern Gradey Dick.

Beslutningen er i sidste ende op til Portland Trail Blazers, da Lillard er under kontrakt de næste tre år. De vil naturligvis forsøge at finde unge dygtige spillere, som de kan genopbygge holdet med.

ESPN forventer, at der vil blive fundet frem til en trade inden den 2. oktober, hvor der er medie-dag for de fleste hold.

Damian Lillard har tilbragt samtlige 11 år af sin NBA-karriere i Portland Trail Blazers. Her er han blevet All-Star syv gange og er den mest scorende spiller i holdets historie.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.