fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Ingen slinger i valsen for Bakken Bears i Holbæk

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel at vinde med 57 point, 52-109.

Holbæk-Stenhus har i denne sæson allerede vundet samme antal kampe som de gjorde i sidste sæson. Det er blevet til to sejre i deres ni kampe. Onsdag aften skulle de så tage i mod en mastodont i dansk basketball, Bakken Bears. Bears har været virkelig godt kørende fra start i Basketligaen, og har vundet alle deres otte kampe. I dag var de dog uden tre vigtige spillere, Ryan Evans, Michel Diouf og Darko Jukić.

Gæsterne kom ud som favoritter

Bakken Bears kom klart bedst fra start i dagens opgør. Allerede efter kort tid var Bjørnene foran med otte point. Det tog lige et par minutter for Holbæk-Stenhus at komme i gang, men både defensiven og offensiven blev bedre. De fik selv sat point på tavlen og gjorde det svært for gæsterne at score.

Bears sluttede første periode fint af, selvom Holbæks Magnus Donsrud lavede en fin buzzerbeater, der skar gæsternes føring til otte point, 12-20.

I anden periode var gæsterne fra start meget velspillende. Selv hjemmeholdets halspeaker måtte i anden periode anerkende flot spil fra Bears. Det flotte spil varede imidlertid ikke hele perioden, og tempoet røg lidt ud. Med omkring halvdelen af perioden tilbage var gæsterne kun foran med 11 point, og det lignede, at Holbæk fortsat var med i kampen.

Bjørnene sluttede d0g perioden utroligt flot af, og endte med at gå til pause med en føring på 22 point, 27-49.

Skruede op for tempoet

I anden halvleg gik det hurtigt for Bears. Hjemmeholdet skulle kæmpe hårdt for, at gæsterne ikke stak helt af. Det lykkedes de kun med i få minutter. Da der var spillet omkring halvdelen af perioden havde gæsterne udbygget føringen til 31 point. Og derfra fortsatte det i den grad.

Som kronen på værket sluttede Gustav Knudsen, som netop er blevet nomineret til grundspillets unge spiller i FIBA Europe Cup, tredje periode af med en flot trepointsscoring, der lige akkurat slår buzzeren. Det betød, at gæsterne var foran med 46 point på vej ind i sidste periode, 37-83.

Med en så stor føring på vej ind i fjerde periode, kunne man godt tillade sig at sige, at kampen var afgjort. Men begge hold fortsatte med at spille til det sidste. Det meste gik dog Bears’ vej og de fik udbygget føringen flere gange, og Holbæk kunne bare ikke følge med. Aarhusianerne endte med at vinde kampen med hele 57 point, 52-109.

Bedste spillere

For Holbæk-Stenhus kan der nævnes to spillere, som var de bedst spillende for hjemmeholdet i dag. Både Peter Beier-Christiansen og Zidane Moore havde fine kampe. Beier-Christiansen sluttede kampen med 10 point og otte rebounds mens Moore endte på 11 point og tre assists.

For Bakken Bears var der mange om buddet. Mere eller mindre hele deres startopstilling havde en flot kamp, mens Andreas Holst, der både spiller for Academy og Bears, kom ind fra bænken og scorede 15 point på rigtigt fine procenter. De to bedste spillere i dagens opgør må imidlertid siges at være Malik Parsons og Gustav Knudsen. Parsons sluttede kampen med 19 point og fire assist, mens han skød 81% fra gulvet. Knudsen sluttede med 15 point og seks rebounds, og skød 60% bag trepointslinjen.

 

Holbæk-Stenhus skal i næste kamp i Basketligaen tage i mod endnu et tophold, Randers Cimbria. Den kamp bliver spillet den 8. december klokken 19.

Bakken Bears skal en tur til hovedstaden, hvor BC Copenhagen venter. Den kamp bliver spillet den 9. december klokken 19. Kan man ikke vente helt dertil, skal Bears også i aktion i pokalturneringen. Her møder de Svendborg Rabbits i kvartfinalen. Det opgør spilles den 3. december klokken 14.

 

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus holder på 20-årige Magnus Donsrud, der er klar til sin tredje sæson i Basketligaen.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus meddeler, at de har hentet den amerikanske guard Josiah Johnson til klubben.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Bakken Bears

Bakken Bears har gaflet 33-årige Urald King, der senest spillede i Østrig.