fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Indiana-stjerne potentielt ude resten af sæsonen

De velspillende Indiana Pacers må muligvis undvære deres bedste spiller resten af sæsonen. Victor Oladipo pådrog sig en alvorlig knæskade, der kan kræve operation, som vil slutte hans sæson tidligt. Den 26 årige guard må dog vente på et definitivt svar, indtil efter den MR-scanning der er planlagt i løbet af torsdag.

Det skete da Oladipo jagtede Torontos Pascal Siakam i åbent spil og landede forkert. Han tog sig til hans højre knæ med det samme, hvorefter han forlod banen på en båre.

I løbet af torsdag skal Indiana-stjernen MR-scannes, hvorefter et svar vil udmeldes. Derfor er intet sikkert, vedrørende hans tilbagekomst eller fremtidige skadesforløb. Dog melder flere kilder ud, at de frygter det potentielt kan slutte Oladipos sæson.  

“Det er en seriøs skade og vi ved mere efter MR-scanningen (…) Vi skal ikke spekulere. Det er en hård situation. Den dreng har en smuk ånd. Han har altid forsøgt at løfte os. Nu skal vi løfte ham”

Udtalte cheftræner Nate McMillan der tydeligvis var påvirket af skaden. Indiana har spillet en rigtigt flot sæson der har taget dem til en tredjeplads i øst. Mange havde spået det unge Indiana hold, til at kunne drille selv de helt store hold i slutspillet i år. Derfor ville det være et stort tab at skulle undvære deres bedste spiller resten af sæsonen.

Trods fraværet af Oladipo og chokket fra hans skade, vandt Indiana Pacers 110-106 hjemme mod Toronto Raptors. Thaddeus Young  endte med 23 point, 15 rebounds, 3 assist, 2 steals og 2 block.

Sejren gav Indiana et pusterum på én kamp ned til Phiadelphia på fjerdepladsen. Pacers er nu 32-15 for sæsonen og er kun 2,5 kamp bagved Milwaukee og Toronto i toppen.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

NBA

Toronto Raptors tradede OG Anunoby væk tidligere på sæsonen. Nu forstærker holdet sig med den høje skarpskytte Kelly Olynyk.

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

Det var en historisk aften, der udspillede sig, i nattens spillerunde af verdens bedste basketball-liga. Joel Embiid viste 20-årige Victor Wembanyama, hvilken center der...