fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Indiana-stjerne potentielt ude resten af sæsonen

De velspillende Indiana Pacers må muligvis undvære deres bedste spiller resten af sæsonen. Victor Oladipo pådrog sig en alvorlig knæskade, der kan kræve operation, som vil slutte hans sæson tidligt. Den 26 årige guard må dog vente på et definitivt svar, indtil efter den MR-scanning der er planlagt i løbet af torsdag.

Det skete da Oladipo jagtede Torontos Pascal Siakam i åbent spil og landede forkert. Han tog sig til hans højre knæ med det samme, hvorefter han forlod banen på en båre.

I løbet af torsdag skal Indiana-stjernen MR-scannes, hvorefter et svar vil udmeldes. Derfor er intet sikkert, vedrørende hans tilbagekomst eller fremtidige skadesforløb. Dog melder flere kilder ud, at de frygter det potentielt kan slutte Oladipos sæson.  

“Det er en seriøs skade og vi ved mere efter MR-scanningen (…) Vi skal ikke spekulere. Det er en hård situation. Den dreng har en smuk ånd. Han har altid forsøgt at løfte os. Nu skal vi løfte ham”

Udtalte cheftræner Nate McMillan der tydeligvis var påvirket af skaden. Indiana har spillet en rigtigt flot sæson der har taget dem til en tredjeplads i øst. Mange havde spået det unge Indiana hold, til at kunne drille selv de helt store hold i slutspillet i år. Derfor ville det være et stort tab at skulle undvære deres bedste spiller resten af sæsonen.

Trods fraværet af Oladipo og chokket fra hans skade, vandt Indiana Pacers 110-106 hjemme mod Toronto Raptors. Thaddeus Young  endte med 23 point, 15 rebounds, 3 assist, 2 steals og 2 block.

Sejren gav Indiana et pusterum på én kamp ned til Phiadelphia på fjerdepladsen. Pacers er nu 32-15 for sæsonen og er kun 2,5 kamp bagved Milwaukee og Toronto i toppen.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...