fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg var Bologna-topscorer i sidste generalprøve

Iffe Lundbergs Virtus Segafredo Bologna spillede lørdag aften sin sidste testkamp, inden sæsonen for alvor bliver skudt i gang i slutningen af måneden med den italienske Super Cup.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Iffe Lundberg er kommet godt fra land i Bologna.

Lørdag aften stod Virtus Segafredo Bologna foran sin sidste testkamp, inden de senere på måneden skal deltage i den italienske Super Cup – en turnering, hvor de skal duellere mod dansk-amerikaneren Shavon Shield´s Olimpia Milano, Dinamo Sassari og Bertram Yachts Derthona Tortona. Super Cuppen er samtidig Bolognas første mulighed for en titel i denne sæson.

Man skal som regel ikke lægge det store i preseason-kampe, men den danske landsholdsspiller har set rigtig god ud i de første kampe i Bologna-trøjen. Danskeren har fået nettet til blafre, alt imens Bologna-truppen har brugt preseason til at blive en sammentømret trup.

Den gode opstart i Italien toppede lørdag aften i sæsonens sidste testkamp med en sejr over Brescia på 80-87, hvor Iffe Lundbergs var Bolognas helt store oplevelse. Lundberg scorede 23 point, hvilket gjorde ham til Bolognas topscorer.

Nu venter Olimpia Milano og Shavon Shields den. 28 september i Super Cuppens semifinale.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna led søndag et skuffende nederlag, da de mødte Germani Brescia i den italienske pokalfinale. Brescia tog fusen på favoritterne fra Bologna...

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

NBA

Natten til mandag den 4. april 2022 skete det endelig. Iffe Lundberg opnåede sin livslange drøm, og mange, formentligt søvnige danskere, kunne endelig se...

NBA

For de fleste danske NBA fans var kalenderåret 2022 en ‘’dream come true’’, da Gabriel ´Iffe´ Lundberg fik debut og senere hen fik scoret...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

NBA

Klumme: NBA er blevet en global liga, og der er særligt tre spillere fra Europa, der dominerer på amerikansk jord.